Pályázati lehetőségeket ismertetnek az érdeklődőkkel

2017. március 07. kedd 08:57

Pályázati lehetőségeket ismertetnek az érdeklődőkkel

Csütörtökön délelőtt fél tízkor tematikus napra várja az érdeklődőket a Baranya Megyei Vállalkozói Központba. Az ingyenes rendezvényen konkrét pályázati lehetőségekről kaphatnak felvilágosítást az érdeklődők. 

A Vállalkozói Központ célkitűzése, hogy tevékenységeivel hozzájáruljon a régióban működő vállalkozások sikeres működéséhez és az Európai Uniós források (legyen az visszatérítendő vagy vissza nem térítendő támogatás) megszerzésének lehetőségével vállalkozásuk fejlesztéséhez. Meglévő szolgáltatásaikat bővítve konkrét pályázati lehetőségekről szeretnék tájékoztatni Partnereinket, így 2015. nyarától rendszeresen szerveznek tájékoztató fórumokat.

Tekintettel arra, hogy napjainkban több fontos pályázati kiírás jelent / jelenik meg, újabb Tematikus Tájékoztató Napot szerveznek, csütörtökön fél tíztől a Baranya Megyei Vállalkozói Központ Pécsett, a Felsőmalom u. 13. szám alatt található konferenciatermében.

Egy rövid pályázati bemutatót követően most is a konkrét kérdésekre szeretnének válaszolni, így mindenki a saját vállalkozását tudja a lehetőségekhez paraméterezni.

Az ismertetni kívánt pályázati kiírások a következők lesznek:

Vidékfejlesztési Program (VP) és Magyar Halgazdálkodási Operatív Program (MAHOP) pályázatok:
VP2-4.1.3.5-16 - Kertészet korszerűsítése - Kertészeti gépbeszerzés támogatása
VP2-6.1.1-16 - A fiatal mezőgazdasági termelők számára nyújtott induló támogatás
VP6-6.4.1-16 - Nem mezőgazdasági tevékenységek beindítására és fejlesztésére irányuló beruházások támogatása
MAHOP-2.4-2016 - Az akvakultúrába történő környezetvédelmi célú beruházások
MAHOP-2.2-2016 - Az akvakultúrába történő termelési célú beruházások támogatása
MAHOP-5.3.3-2016 - A halászati és akvakultúra-termékek feldolgozására irányuló beruházások támogatása
MAHOP-2.3-2016 - A fenntartható akvakultúrával foglalkozó új gazdálkodók ösztönzése

Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) programok:

GINOP-5.2.4-16 - Gyakornoki program pályakezdők támogatására
GINOP-1.2.3-8.3.4-16 - Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása kombinált hiteltermék keretében
GINOP-3.2.2-8.2.4-16 - Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatása
GINOP-4.1.1-8.4.4-16 Megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztések támogatása kombinált hiteltermékkel

A rendezvényen történő részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, regisztráljon most, s vegyen részt a tájékoztató fórumon!

(X)