Ötmilliós termékadományt kap a pécsi sportholding

2012. november 06. kedd 07:32

Lezárult a  „Smart Sport a Gyermekekért" elnevezéssel indított kampány a helyi gyermeksport támogatása érdekében. A fiatalok sportra nevelésén túlmenően a program célja az volt, hogy a felnőtt lakosság is példát mutasson a gyermekeknek, és szabadidős sporttevékenységek révén népszerűsítse a sportot.

A sikeresen zárult akció látványos záróakkordjaként a Samsung Electronics Magyar Zrt. országosan összesen 100 millió forint összértékű Samsung terméket adományoz a magyarországi gyermeksport-szervezetek számára.

Mint a többi megyeszékhely, Pécs városa is 5 millió forint értékű termékadományban részesül, amelyet a Pécsi Sport Nonprofit Zrt.-n keresztül elsősorban az annak Sportiskolájában folyó szakmai munka tárgyi feltétteleinek javítására fordít. Az adományok november 7-én, szerdán 9.00 órakor érkeznek meg a Lauber Dezső Sportcsarnokba.

Az adományozásról szóló szerződést a Samsung Electronics Magyar Zrt. képviselője, illetve Vári Attila, a PSN Zrt. vezérigazgatója sajtónyilvános esemény keretében írja alá a fenti időpontban. Ugyanitt adják át a termékeket is, az eseményt pedig, amelyen részt vesz Moór Eszter, az Önkormányzat Népjóléti és Sportbizottságának elnöke is, a pécsi Sportóvoda legifjabb növendékeinek rövid műsora színesíti.

(mti)