Örökbe fogadható állatokat lehet simogatni a Negyedben

2017. április 22. szombat 07:30

Örökbe fogadható állatokat lehet simogatni a Negyedben

A Zsolnay Örökségkezelő Nkft. a Pécs Környéki Állatmentőkkel közösen állatsimogatót tart szombaton délután a Ginkgo téren. 

Az érdeklődők megismerkedhetnek a Pécs Környéki Állatmentők munkájával, akik örökbe fogadható cicákkal, kutyákkal érkeznek a Ginkgo térre délután kettőtől hatig.

Az alapítvány folyamatosan közel 80 kutyáról és cicáról gondoskodik, melyek közül sokakkal találkozhattok szombaton. Ha már megfordult a fejedben, vagy régóta nagy vágyad egy kutya vagy cica befogadása, gyere, ismerkedj meg velük!

A délután programjában szerepel állatsimogató, csillámtetoválás-készítés, bohóc, adomány leadási lehetőség, valamint az alapítvány ajándéktárgyainak vásárlása.

Az alapítvány a kóbor, bajba jutott, sérült állatok ellátását, orvosi költségeit, etetését, szállítását kizárólag adományokból fedezi. Az anyagi segítség mellett szívesen fogadnak konzerv- és táp adományokat, de pl. megunt takarókat, pokrócot, huzatot, vödröket, edényeket is hasznosítani tudnak munkájuk során, ezek leadására április 22-én is lehetőség nyílik.

Az adományozók 1+1 Örökség jegy kupont kapnak, mellyel a Zsolnay Negyed kiállításai és a pécsi belvárosi Világörökség helyszínek fél áron látogathatóak (a kupon felmutatásával egy csomagjegy vásárlása mellé egy ingyenes csomagjegy jár).

Eső esetén a programot a Zsolnay Negyed Látogatóközpontban tartják meg.

 

Forrás: ZSÖK