Olvasói levél: "a Hungast étele házias, finom, a gyerekek szeretik - ők nem manipulálhatók!"

2012. szeptember 13. csütörtök 10:30

Nyílt levélben adott hangot felháborodásának a pécsi közétkeztetést és az új közétkeztető céget lejáratni kívánó hírek, pletykák miatt olvasónk, aki szerkesztőségünktől sorainak közlését kérte. Az alábbiakban olvasható:

"Gyermekétkeztetés

Bár a balos rémhírterjesztők próbálnak minden hamis álhírt meglovagolni, és a közétkeztető céget a sárba tiporni, több száz szülő a szeptemberi évkezdet óta, szabadidőt, és nyugodt órákat kapott ajándékba a Hungast-tól!

Hogy miért? Kérem, a következők szerint alakult a napirendünk az elmúlt években: délben irány az ovi, a gyerekért... (az étel gusztustalan, ehetetlenen, két szememmel láttam, amiben pedig vitték azt a kopott műanyag tálat a kutyámnak nem adnám), a gyerek tehát farkas éhes (a kosárba kirakott ún. uzsonna megy a kukába). A gyereket vagy elviszem egy menüre a szomszéd étterembe, és akkor délután dolgozhatok, vagy eszik gyorsan valamit a pékségben, otthon pedig neki lehet állni azonnal főzni! Munka későbbre halasztva, Anya ideges, a gyerekre nem jut idő, 8000.- Ft kidobva havonta (mármint az étkezés befizetése).

Mióta az új közétkeztető cég szolgáltat, az étlap változatos, a gyerekek, és a pedagógusok (mármint aki nem elvakult szoci, és hivatalból fújjog, sőt "hitelront") szerint is házias, finom ízű, gyerekbarát.

Tehát ugyanaz a napirend, ma így alakul: délben megyek a gyerekért, ő elmeséli mit ebédelt. Legtöbbször: finom volt... csak néha nem, mert a tökfőzeléket nem szeretjük:), az uzsonna egészséges, odakészítve, korpás, rozs zsemlék, joghurt, stb... és mindig van gyümölcs!" Tehát nem hogy az ebédre, az uzsonnára sincs gondom.
Hazajövünk hát, Anya nekiállhat dolgozni, gyermek játszik, az esténk szabad, együtt tölthetjük.

Na és az sem megvetendő, hogy a 800.- Ft.-ért tényleg étkezünk! Nem kidobott pénz többé.

Tehát hiába próbálja a baloldal a jól bevált "fantomizáljuk az ellenfelet" módszert bevetni, és visszasírni a koszos, rossz szolgáltatást! Mert a tények, a gyerekek beszélnek! Ők nem manipulálhatók!

Ne csak lájkold, oszd is! Mert a hamis vádak ellen a nyilvánosság erejével vehetjük fel a harcot!

Több szülő nevében: Fodor Ibolya"