Nőnek adta ki magát egy pécsi férfi a neten, elítélték

2016. június 26. vasárnap 07:27

Nőnek adta ki magát egy pécsi férfi a neten, elítélték

A Pécsi Járásbíróság folytatólagosan elkövetett szeméremsértés miatt 1 év 4 hó fogházban végrehajtandó szabadságvesztésre ítélt egy pécsi férfit a napokban.  

A bíróság közlése szerint a vádlott előre kitervelten valótlan női adatokkal regisztrálta magát Skype-on, majd meghívta a sértettet is, és üzenetet küldött neki, mellyel a sértett érdeklődését felkeltette. A sértett üzenetet, majd hangüzenetet küldött a vádlottnak, azonban az kézbesíthetetlen maradt, ezért később a sértett, a vádlott kérésére bekapcsolta a kamera funkciót, mely a vádlottat láthatóvá tette.

Miután a vádlott erre tudatosan készült, amint észlelte, hogy a sértett láthatóvá tette őt, a saját lakásában, számítógépe előtt önkielégítést végzett, magát deréktól lefelé félmeztelenül mutogatta. Ezt követően több alkalommal, további öt női név alatt megpróbált kapcsolatba lépni a sértettel oly módon, hogy a sértett Facebook-profilján megtalált női nevek alatt regisztrált a Skype-on.

A vádlott 2015. januártól májusig tartó időszakában további három másik sértettel próbált meg kapcsolatot teremteni ugyanezen céllal a Facebook közösségi oldalon keresztül.

Az elsőfokú bíróság ítélete nem jogerős, a vádlott enyhítésért jelentett be fellebbezést.

Forrás: Pécsi Törvényszék