Nincs már víz átfolyás miatt lezárt útszakasz Baranyában

2014. október 24. péntek 16:53

Péntek reggel 9 óra után a Magyar Közút Zrt. lezárta a Baranya megyei 6534-es jelű Bonyhád-Dombóvár összekötő utat Mázán, miután a heves esőzések nyomán megállt a csapadékvíz a burkolaton.

Péntek délután 15.30 órától kezdődően szakembereink viszont már feloldották a teljes zárat. Megyeszerte azonban több útszakasz is van még, ahol útszűkület vagy sebességkorlátozás van érvényben a kisebb-nagyobb vízátfolyások miatt, ezért a közlekedőknek érdemes fokozott óvatossággal közlekedniük, utazás előtt az aktuális forgalomkorlátozásokról a www.utinform.hu oldalon, illetve a Magya rKözút Zrt. munkatársainál telefonon is érdeklődhetnek, az elérhetőségeik megtalálhatóak a weboldalon.

A rendkívül heves esőzések nyomán Pécs határában, a 6-os főút 190-es kilométerszelvényében péntek reggel megcsúszott az út menti rézsű, a meglévő három sávból (2+1 sáv) kettőt lezártak, a forgalmat a délelőtti órákban a rendőrség szakemberei irányították, délutántól pedig jelzőlámpa segítette a közlekedőket. A szakembereknek délutánra sikerült letisztítani a belső sávot, így mindkét irányban megindulhatott a forgalom, egyedül a kapaszkodósáv van lezárva.

 

(Magyar Közút ZRt.)