Nápoly 69.900 Ft/fő

2014. augusztus 28. csütörtök 13:29

Nápoly 69.900 Ft/fő

3 éjszaka 4 csillagos szállodában reggelis ellátással, utazás repülővel. Nápolyi városnézés az árban! 

További információk, foglalás: írjon és mi felhívjuk!

Ha további információkra lenne szüksége, hívja a Travel21-et a 72/233-533-as, 72/210-006-os számon, vagy küldjön egy e-mailt az [email protected] címre és felhívjuk mi Önt.
Személyesen kedden, szerdán, csütörtökön és pénteken fél 10 és fél 6 között, szombaton fél 10 és fél kettő között várjuk a Pécs, Jókai tér 2. sz. alatti utazási irodánkban.
Utazásértékesítő: Travel21 Utazási Iroda, Pécs, Jókai tér 2., Telefon: 72/233-533, 72/210-006.  

Időpont:
Szeptember 6-9.

Utazás: WIZZ AIR közvetlen járattal (odaútban 12:15/13:55, visszaútban 14:30/ 16:05)

1. nap: Érkezés Nápoly repülőterére a menetrend függvényében majd panorámás városnézés. A Posillipo-hegyről megtekinthetik a lábuk alatt elterülő Nápolyi-öbölt, a kimagasodó Vezúvot, a tenger kékjéből kitűnő Ischia, Procida és Capri szigeteit és persze Nápoly városát. Az útvonal érinti a Tojásvárat, a Castel Nuovo-t (Anjou-vár), a Királyi Palotát, a San Carlo Operaházat, az Umberto-galériát, valamint a város lenyűgöző főterét, a Piazza del Plebiscito-t. Betekintést nyerhetnek a spanyol negyedbe, ahol az élet még mindig olyan nyüzsgő, mint amilyet a 60-as évekbeli olasz filmek lefestettek számunkra.

2. nap: Fakultatív kirándulás a Vezúvra 
(borkóstolóval) és Pompei megtekintése.
A kirándulás a Vezúvon, a kontinens egyetlen működő vulkánján kezdődik. Busszal feljutnak 1000 m magasságig; az út a különböző korszakbeli lávakiömlések között vezet. A parkolóhelytől kényelmes, kb. 25 perces túrával lehet a kráter peremére eljutni (salakos, kijárt út vezet fel). 
A vulkántúra egy jellegzetes borászatban fejeződik be, megkóstolhatják a Vezúv legjobb borait, valamint a tipikus helyi ínyencségeket (bruschetta, helyi készítésű olívaolaj, mozzarellagolyók, szalámi, sajtok). Ezután irány Pompei romvárosa, mely Kr. u. 79-ben, néhány óra leforgása alatt eltűnt a Föld felszínéről. Visszatérés a szálláshelyre az esti órákban.

3. nap: Egész napos fakultatív kirándulás Capri szigetére.
Reggeli után transzfer Nápoly kikötőjébe, ahonnan áthajóznak Capri szigetére, ahol minibusszal közlekedik a csoport. Anacapriban megtekinthetik Axel Munthe villáját. A rendelkezésre álló szabad időben libegővel felmehetnek a sziget legmagasabb pontjára., ahonnan Augustus császár kertjéből élvezhetik a Faraglioni sziklák látványát, megkóstolhatják a limoncellót, amennyiben az idejükbe belefér megtekinthetik a Kék Barlangot is. Visszatérés Nápolyba az esti órákban, transzfer a szálláshelyre.

4. nap: Délelőtt fakultatív autóbuszos 
kirándulás Sorrentóba, a Nápolyi-öböl  leghangulatosabb kisvárosába, mely egy hullámos fennsíkon fekszik, parkok, erdők, narancs-, és olajültetvények közt, a fennsík 20-40 m magas egyenes sziklafallal szakad a vízbe. Központja a kávézókkal teli Piazza Tasso, ahol érdemes kis időre megpihenni. Transzfer a repülőtérre a déli órákban, hazautazás a Wizz Air menetrend szerinti járatával.

Az árak nem tartalmazzák: repülőtéri illeték 29.900 Ft/fő, idegenforgalmi adó 12,00 EUR/fő, útlemondási biztosítás (a részvételi díj 1,5 %-a), foglalási díj. (1.500 Ft/fő). Speciális poggyászfeltételek érvényesek! Igény esetén BBP biztosítás köthető.

Fakultatív kirándulások árai:
Sorrento kirándulás: 15.900 Ft/fő
Vezúv-Pompei kirándulás: 33.900 Ft/fő
Vacsora felár (3x): 21.900 Ft/fő
Capri kirándulás: 36.900 Ft/fő

(Utazásértékesítő: Travel21 Utazási Iroda - az Equator Média Kft. működtetésében az Olinera kft. fiókirodája, U-000949)