Nagy durranásra készülnek a PTE hallgatói, saját valóságshow-val rukkolnak elő

2017. március 23. csütörtök 15:20

Nagy durranásra készülnek a PTE hallgatói, saját valóságshow-val rukkolnak elő

A PENtlakók nevű csapat a Facebookon tűnt fel nemrég, kilétüket pedig titok fedte - most azonban elárulták hírportálunknak terveiket. 

A PENtlakók egy történelmi valóságshow-t testesít meg, melynek tagjai az elmúlt 650 év legkülönfélébb karakterei - meséli Schroth Márton a csapat diákrektor-jelöltje. A csapatnak tizenöt tagja van, ebből tizennégy karakter és a műsorvezető. A karakterek: Toldi Miklós, Szulejmán szultán, Jeanne D'Arc, Mata Hari, Marilyn Monroe, Pablo Escobar, Abraham Lincoln, Leonardo da Vinci, Mária Terézia, Teréz anya, Albert Einstein, Johann Sebastian Bach, William Shakespeare és Aurelio Caversaccio, a Való Világ egykori nyertese.

A csapat Facebook-oldalán a követők beleszólhatnak majd a játék menetébe, a kiválasztást és a kihívást bent, a villájukban rendezi meg a csapat. Lesznek feladatok, amelyeket a villán kívül kell majd teljesíteni, mintha azokat a szerkesztők küldték volna be a tagoknak. A csapatnak már van saját főcímdala is és készen vannak a bemutatkozó videók, amelyeket a Youtube-on lehet megtekinteni.

A tagok hamar összeszoktak, rengeteg programot rendeztek már közösen. Részt vettek egy ismerkedős estén, jelmezbeszerző túrán, és közös sörözésen is. Egy karok közötti programot is szerveztek, amely egy hatalmas, esti számháború volt a Dömörkapunál, valamint egy négy napos csapatépítő programot tartottak Nagynyárádon.

Továbbá jótékonysági feladatukat a frissen felújított Pécs Zoo-ban fogják végezni, ehhez sikerült e-mailben felvenni az állatkert vezetésével a kapcsolatot és már egy megbeszélést is tartottak ezzel kapcsolatban.

A csapat célja, hogy egy minél inkább a valósághoz közel álló műsoranyagot adjanak le közönségük és érdeklődőik számára, valamint egy olyan közösséggé kovácsolódni, ami összetartja majd a csapattagokat az esemény lezárulta után is.

Pauska Petra