Meztelenül kereste a szerelmet egy egzotikus szigeten a pécsi Sánta Lúcia

2016. június 29. szerda 16:20

Meztelenül kereste a szerelmet egy egzotikus szigeten a pécsi Sánta Lúcia

Felismerik az utcán, autogramot kérnek tőle és fotózkodnak is vele. Nem véletlen, ugyanis az egyik kereskedelmi csatorna társkereső műsorában pucéran próbált társat találni magának, és bár párja ugyan nem lett, rengeteg élménnyel gazdagodott a 21 éves pécsi Sánta Lúcia.

A műsorba azért jelentkezett, mert szerette volna kipróbálni milyen meztelenül randizni. - Izgalmasnak gondoltam, bár kicsit zavarban voltam, ettől függetlenül nem bántam meg, igaz sokan elítélnek miatta, viszont nekem ennyi még belefér - fejtette ki Sánta Lúcia. - Mivel mindenki pucér volt, nem volt furcsa, teljesen természetesnek tűnt, ráadásul annyira meleg és párás volt a levegő, hogy legszívesebben a bőrömet is levettem volna - mondta.

A 21 éves lány édesanyjával beszélte meg, hogy egy olyan műsorban szerepelne, ahol ruha nélkül keresi szerelmet. - Annyit mondott, hogy menjek, ha nekem nem okoz ez még gondot, de őt ne járassam le, így belevágtam - magyarázta. - Igazából nem gondoltam bele, hogy milyen hátulütője lehet, de nem is volt - tette hozzá. Szerencsére anyukája elégedett volt azzal, amit látott, viszont édesapja nem nézte az adásokat. - Anyukámnak nagyon tetszett, azt mondta rosszabbra számított, meg volt elégedve velem - mesélte Sánta Lúcia.

Elmondása szerint nincsen önbizalma, jelenleg is kineziológushoz jár, hogy kiűzze belőle negatív gondolatait. - Egy éve csináltattam meg a mellem, nagyon frusztrált, hogy nincs, hiába mondták, hogy jó, ahogy van, nem érdekelt, jobban érzem magam, de az önbizalmam még mindig nem az igazi - magyarázta a fiatal lány. - Sokan azt gondolják rólam, hogy el vagyok szállva magamtól, pedig ez egyáltalán nincs így - folytatta.

Az utcán azonban eddig is megfordultak utána, mióta szerepelt a műsorban még többen nézegetik, ráadásul munkákkal is elhalmozzák. - Nagyon sok felkérést kapok, különböző fotózásokra hívnak nem csak itthon, hanem külföldre is. Ezeken alapvetően ruhában vagyok, de ízléses aktot és fehérneműs munkákat is elvállalok.

Mikor a fiatal lány megérkezett az egzotikus szigetre két fiú közül kellett volna valamelyiket meghódítania, de mint mondta hozott anyagból dolgozott. - Próbáltam ismerkedni, de nem tudtam velük elbeszélgetni, nem volt azonos az érdeklődési körünk, kicsit gyerekesnek találtam őket - magyarázta. Ennek ellenére az egyik srácot megkérdezte van-e párja már, mivel azt mondta nincs, nyitott felé. - Beszélgettünk, készítettem reggelit, kedveskedtem neki mikor randiztunk, tetszettem neki és a célom is az volt, hogy felbosszantsam a párját, hogy átlökje hozzám, ami az elején működött is, viszont én akartam is meg nem is, hogy engem válasszon, hiszen nem tettem lépéseket felé, nem csókolóztam és nem is feküdtem le vele, pedig neki nyilván több kellett volna - folytatta.

Egyébként egyik fiúnak sem adta oda magát a műsorban. - Alapból nem vagyok olyan, hogy megismerek valakit és egyből, négy napot voltam kint, ami szerintem nagyon kevés - vágta rá.

Egymást nyerték meg, nem milliókat

Ez a játék nem a nyereményekről szólt. A játékosok nem lettek milliomosok, de autót és lakást sem kaptak. Csak egymást, ha szerencséjük volt és meztelenül, egy lakatlan, egzotikus szigeten találták meg az igazit.

Az utolsó adásban három lány versengett egyetlen srácért, aki végül nem Lúciát választotta. - Csalódott voltam, de inkább azért, mert jól esett volna a büszkeségemnek, ha engem választ. Viszont nem volt meg köztünk a kémia, volt egy fal, amit nem tudtunk átlépni, szerintem félt tőlem - mondta.

- Próbáltam magamat adni, annak ellenére, hogy zavarban voltam, és voltak incidensek, de jó volt, jól éreztem magam, bármikor visszamennék, ha hívnának, ajánlom mindenkinek, hogy jelentkezzen. Hiszen ott nem is érzi az ember, hogy meztelen. Az a baj, hogy ma általában minden a külsőségekről szól, csak az számít, kinek milyen táskája, kocsija van, és nem figyelnek a belsőre. Sokan azt gondolják a műsorról, hogy ez egy élő pornó, pedig nem, ugyanis a bensőt ismered meg, azon gondolkozol, milyen lehet a másik, a ruha teljesen megváltoztatja az embert - ecsetelte Sánta Lúcia.

Jelenleg ismerkedik egy fiúval, komoly kapcsolatra vágyik, szülni is fiatalon szeretne, de mint mondta, most élt ezzel a lehetőséggel és kihozza belőle, amit tud.

Fiatal kora ellenére mindenért megdolgozott, amije van. A gimnázium utolsó évében átment egy esti iskolába. - Reggel négykor keltem és délután kettőig egy pékségben dolgoztam, négyre pedig már mentem iskolába, de így meg tudtam csináltatni a mellem - mondta mosolyogva. Kozmetikus szeretne lenni, ezért szeptembertől tanfolyamra jár majd. - Viszont minden lehetőséget megragadok, ha felkérnek valamire. Bár egyelőre még az is furcsa, hogy felismernek, autogramot kérnek vagy fotózkodnak velem - zárta gondolatait.

 

Csepregi Veronika - Fotó: Szőke Richárd