Medencés bulival, Ördögkatlan Fesztivállal és hűs karsztvízzel várja a vendégeket Beremend

2016. június 26. vasárnap 14:05

Medencés bulival, Ördögkatlan Fesztivállal és hűs karsztvízzel várja a vendégeket Beremend

Immár tizedik alkalommal rendezik meg július 8-án és 9-én a mindig fergeteges hangulatú Beach Party-t a Beremendi Strandfürdőben. A kétnapos bulin ezúttal is az ország legjobb DJ-i állnak a lemezpult mögé. Annak is érdemes felkeresnie a dél-baranyai települést, aki csak a karsztvizes medencékben hűsölne, vagy éppen az Ördögkatlan fesztivál programjaira kíváncsi.

Jubileumhoz érkezett a Beremend Beach Party. Az első ilyen rendezvényt 2007 nyarán tartották, azóta pedig nincs megállás, a folyamatos fejlődésnek köszönhetően a rendezvény ma már egy többnapos fesztivál, amely meghatározó elektronikus zenei eseménnyé nőtte ki magát.

Családbarát jegyárak

A Beremendi Strandfürdő családbarát jellegét nem csak a gyermekmedence és a játszótér bizonyítja, hanem a jegyárak is.

Belépők a fürdőbe:
Diákoknak 500, felnőtteknek 900 forint
Beremendiek részére 400 (diák), 600 forint (felnőtt)
Félnapos belépő (16 óra után): 400, illetve 600 forint
Családos (2 felnőtt és 1 gyerek): 2100 forint
Családos (2 felnőtt és 2 gyerek): 2400 forint

Nyitva tartás minden nap 10 és 19 óra között.
Cím: Kiss Ernő utca 2.

A szervezők szeretnék méltó módon megünnepelni a tízéves születésnapot, ezért idén is az ország legjobb DJ-i érkeznek Beremendre. A hangulatért többek közt Bárány Attila, SolymiConga, Newik, Peter Jabin és a tíz éve rezidens DJ Duly gondoskodik majd július 8-án, illetve 9-én (pénteken és szombaton). 

Ha azonban valaki más jellegű kikapcsolódásra vágyik a nyáron, akkor is érdemes ellátogatni az ország legdélebben fekvő településére. A nemrég megújult strandfürdő karsztvizes medencéi hűs menedéket nyújtanak a forróságban gyerekeknek és nagyobbaknak egyaránt. Sőt, klímával felszerelt szobákkal és vizesblokkal ellátott sátorhelyekkel is várják a vendégeket, akik így akár több napot is eltölthetnek Beremenden.

A strandfürdőben természetesen az idei nyáron is működik a büfé, lehetőség van nyugágybérlésre, a kicsiket játszótér várja, a mozgásra vágyók pedig strandfoci-, lábtenisz- és röplabdapályán mutathatják meg ügyességüket. E mellett csocsózásra és sakkozásra is lehetőség van.

Augusztusban az Ördögkatlan fesztivál költözik a Beremendi Strandfürdőbe, augusztus 2-a és 6-a között minden délután izgalmas programokkal várják az érdeklődőket. Augusztus 27-én pedig egy fergeteges Royal bállal zárják a strandszezont.

A Baranya déli kapujaként is emlegetett település a strand mellett még számos látnivalóval büszkélkedhet. Mindenképpen érdemes felkeresni a templomokat, a Megbékélés Kápolnát, a szoborparkot, de akár egy hagyományos kovácsműhelybe is ellátogathatnak a vendégek.


Nyári rendezvények a Beremendi Strandfürdőben:

Beach Party (július 8-9.)
Fellépnek: Bárány Attila, SolymiConga, Newik, Peter Jabin, Katapult Dj, Band of Streets, Beatjoy, Dj. Duly, Gabes, Piusz, Portugal, Vudu, Balance, Jakab Yvett és a fitt Y Team, Katus Attila.

Ördögkatlan Fesztivál (augusztus 2-6.)
A fesztivál ideje alatt minden délután fergeteges programokkal várják a fürdőzőket.

Strandzáró Party (augusztus 27.)
Zenél a Royal Zenekar

 

(X)