Már online is kitölthető a Pécsről a pécsiekkel kérdőív - Várja a válaszokat a nemzeti oldal jelöltje

2024. március 26. kedd 09:45

Már online is kitölthető a Pécsről a pécsiekkel kérdőív - Várja a válaszokat a nemzeti oldal jelöltje

A nagy érdeklődésre való tekintettel mostantól online is kitölthető a Pécsről a pécsiekkel elnevezésű kérdőív, amelyben a pécsi polgári  szövetség polgármesterjelöltje, Csizmadia Péter a baranyai  vármegyeszékhely valós problémáiról és azok megoldásairól kérdezi a városlakókat, írta közleményében a nemzeti oldal polgármesterjelöltje.

 

 

A szövetéség hétvégi kitelepülésein, tizenhat helyszínen több ezer pécsi mondta el a véleményét arról, hogy miként alakítsuk városunk jövőjét - kezdte a Fidesz, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) és az  Összefogás Pécsért Egyesület (ÖPE) polgármesterjelöltje.

A nagy érdeklődésre, valamint a számos lakossági megkeresésre való tekintettel mostantól online formában is kitölthető a kérdőív - jelentette be Csizmadia Péter, aki minden pécsit arra biztatott, hogy vegyen részt a konzultációban és töltse ki a kérdőívet és mondja el véleményét Pécs jövőjéről.

Azért, hogy együtt írhassuk Pécs jövőjét, együtt tegyük rendbe és építsük újjá a várost - hangsúlyozta a nemzeti oldal polgármesterjelöltje.

A most már online is kitölthető kérdőívben a pécsiek a többi között a város tömegközlekedéséről, a polgári oldal által a városi közösségi közlekedésben a diákok számára bevezetni tervezett kedvezményekről is kifejthetik álláspontjukat.

A konzultáció emellett rákérdez a városi közutak és járdák állapotára, továbbá a jelenlegi városvezetés befektetés ellenes politikájára, amelynek szintén a város lakói látják
kárát.

A kérdőívben hangsúlyos rész szól a baloldali városházi mutyikról, valamint a polgári szövetség által gyakorlatba ültetni kívánt antikorrupciós üvegzseb-rendeletről is.

A kérdőív az alábbi linken elérhető online: https://bit.ly/csizmadiakerdoiv

 

EQM