Már 47.900 Ft/főtől! Dél-Lengyelország és a Felvidék

2014. március 22. szombat 18:30

Már 47.900 Ft/főtől! Dél-Lengyelország és a Felvidék

3 éjszaka 3 csillagos szállodákban, reggelis ellátással. Utazás autóbusszal. 

További információk, foglalás

Ha további információkra lenne szüksége, hívja a Travel21-et a 72/233-533-as számon, vagy küldjön egy e-mailt az [email protected] címre és felhívjuk mi Önt.
Személyesen kedden, szerdán, csütörtökön és pénteken fél 10 és fél 6 között, szombaton fél 10 és fél kettő között várjuk a Pécs, Jókai tér 2. sz. alatti utazási irodánkban.
Utazásértékesítő: Travel21 Utazási Iroda, Pécs, Jókai tér 2., Telefon: 72/233-533. 

2014.05.01: 52 900 Ft/fő
2014.08.09: 47 900 Ft/fő 

1. nap Besztercebánya - Árva vára - Krakkó. Első megállónk Besztercebánya, ahol megtekintjük a főteret és a várnegyed műemlékeit. A Tátra és a Fátra közé ékelt Árva-völgyben felkeressük a romantikus Árva várat. A szállás elfoglalását követően esti fényeiben tekintjük meg Krakkó érintetlen óvárosát.

2.nap Krakkó - Wieliczka. A középkori lengyel főváros bejárása során megcsodáljuk a Wawelt (királyi koronázó székesegyház és várerőd) az óvárosi templomot, a híres posztócsarnokot stb... Délután felkeressük a közeli Wieliczka sóbányát, ahol a sóból kifaragott remekművekben gyönyörködhet a látogató. Esti szabadidő Krakkóban.

3. nap Zakopane - Magas-Tátra - Késmárk. Kellemes sétát teszünk az elsőszámú lengyel tátrai üdülőváros Zakopane jellegzetes központjában. Festői úton haladunk a Tátra vidékén Késmárkra: a Felvidék egyik legszebb magyar történelmi vonatkozású városában megtekintjük a Thököly-várat, az evangélikus fatemplomot, Thököly Imre mauzóleumát és a régi városházát. Szállás a közeli Poprádon. Esti séta a szép főtéren.

4. nap A Szepesség és Kassa. A szász alapítású, egykoron gazdag és pompás kereskedővárosok számos látnivalót kínálnak: Szepesszombat - főterén zsindelytetős szász polgárházak, XIII. sz. románkori templom. Az egykori szász grófság székhelyén, a városfallal körülvett Lőcsén megtekintjük a gótikus Szt. Jakab templomot (híres gótikus szárnyas-oltárral), a reneszánsz Régi Városházát, a Thurzó-házat. Ezt követő élményünk a hatalmas Szepes várának megtekintése (Sz. Márton templom gótikus oltárai). Mindkét utóbbi az Unesco Világörökség része. Eperjesen megcsodáljuk a hosszúkás történelmi főtér látnivalóit (Sz. Miklós templom, Rákóczi-ház, líceum). Kassa - a XIV. sz. dóm a gótikus magyar építészet legjelentősebb alkotása (Mátyás-torony, Rákóczi kripta) és az ódon hangulatú főtér. Érkezés Budapestre késő este.

1 ágyas felár: 19.800 Ft
3 fakultatív vacsora: 13.900 Ft

Elhelyezés: 2 éj Krakkóban, 1 éj Poprád környéki középkategóriás fürdő/WC -s szobákban.

Utazás/Id.vez.: Összkomfortos autóbusszal (légkondi, videó, büfé, WC). Idegenvezető kísér az út során végig!

(Utazásértékesítő: Travel21 Utazási Iroda - az Equator Média Kft. működtetésében az Olinera kft. fiókirodája)