Lezárják a forgalom elől a Perczel utcát

2014. augusztus 01. péntek 18:23

A BIOKOM Nkft. tájékoztatása szerint az E.ON Dél-dunántúli Gázhálózati Zrt. kisnyomású gázvezeték-rekonstrukciót hajt végre a gázszolgáltatás zavartalan fenntartása érdekében Pécsett, a Perczel M. utcában. A munkálatok miatt itt ideiglenes forgalomkorlátozásokra kell számítani.

A kivitelező (UNIGÁZ Kft.) részére a Perczel M. utca szakaszos útlezárását engedélyezték annak érdekében, hogy az ingatlanok megközelítése ne okozzon hosszabb időn át problémát.

A BIOKOM - a gépjárművek parkolásának biztosítása céljából - a Perczel M. utcai címre szóló lakcímkártyával és forgalmi engedéllyel rendelkező lakosoknak a kivitelezési munkák idejére díjmentes parkolási bérletet biztosít az I. parkolási zónában (I.A és I.B), amelyhez - a fenti iratok bemutatását követően - Siklósi úti Központi Ügyfélszolgálaton tudnak hozzájutni.

A munkálatok a kivitelező nyilatkozata szerint augusztus 4-én (hétfőn) kezdődnek és az alábbi szakaszokra ütemenként legfeljebb 30 napot terveznek.

 


 

I. ütem: Városház köz - Kisfaludy S. utcáig (a Kisfaludy S. utcát nem érintve)
II. ütem: Kisfaludy S. utca - Perczel M. utca 30.-ig
III. ütem: Perczel M. utca 30.-tól - Lyceum utca között

Az I. ütem ideiglenes forgalmi rendje az alábbiak szerint alakul:

A Perczel M. utca teljes útzárral kerül lezárásra a Városház köz - Kisfaludy S. utca között. A Munkácsy M. utca a Goldmark K. utcától a Városház közig kétirányúsítva lesz. A kétirányúsítás miatt a jelzett szakaszon - a korábbiakkal ellentétben - nem lehet majd megállni és parkolni is tilos lesz. A Perczel M. utca el nem zárt szakaszát a Kisfaludy S. utcán keresztül lehet megközelíteni.