Kutyatámadás Versenden: már nem a polgármester az eb gazdája

2014. október 31. péntek 19:34

Kutyatámadás Versenden: már nem a polgármester az eb gazdája

Többen is értesítették szerkesztőségünket arról, hogy a „versendi polgármester kutyája megsebesítette a falu vezetőjének egyik rokonát, aki kórházba került". Utánajártunk: egy asszony valóban megsérült, a polgármester viszont azt mondja, már egy éve nincs nála a német juhászkutya - írja a Mohácsi Újság.hu hírportál.

„A versendi polgármester kutyája megtámadta a nagybátyja feleségét, akit mentővel szállítottak kórházba" - ilyen, s ehhez hasonló tartalmú üzenetek érkeztek a szerkesztőségbe.

Egy versendi lakos valóban kórházba került a napokban, akit egy eb sebesített meg. Ezt a mohácsi kórházban is megerősítették, adatvédelmi okokból azonban sem a sérülése fokáról, sem pedig keletkezésének körülményeiről nem adhattak tájékoztatást. Információink szerint mindazonáltal a sérültet az ellátása után hazaengedték, ebből arra lehet következtetni, hogy viszonylag könnyen megúszhatta az esetet.

- Egy éve nincs kutyám, amióta megszületett a gyermekünk - nyilatkozta a Mohácsi Újság. hu-nak Kárász István, Versend független polgármestere. - A német juhászomat valóban egy rokonomnak ajándékoztam,

TOVÁBBI RÉSZLETEKET ITT OLVASHAT.