"Kutya-bevallás" - a határidő egy hónappal később jár le

2014. augusztus 28. csütörtök 11:47

A pécsi önkormányzat közleménye szerint 30 nap haladékot kaptak a pécsi polgárok házikedvencekről történő adatszolgáltatásra. Alább tesszük közzé a hivatalos közleményt:

"Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata által az idei évben folytatott ebösszeírás tekintetében, a bevallási kérdőívek kiosztása során felmerült problémák miatt, a kérdőívek visszaküldésének határidejét

2014. szeptember 30. napjáig

meghosszabbítjuk, így a kérdőíven szereplő 2014. szeptember 1. helyett a fenti időpontig lehet jogkövetkezmények nélkül teljesíteni a bevallást.


Egyben újfent felkérjük azokat is, akik nem tartanak kutyát, hogy a kérdőívet ők is töltsék ki, aminek során az összeírás végrehajtásának elősegítése érdekében - önkéntes alapon - megadhatják lakcímüket is, de az ebtartókkal ellentétben erre nem kötelesek.

Az ebösszeírás teljesítéséhez szükséges kérdőív, amennyiben valaki elrontaná, vagy elveszítené, mind elektronikus formában (a http://gov.pecs.hu honlapon), mind papír formájában (7621 Pécs, Kossuth tér 1-3. portája) díjtalanul megszerezhető."

EQM - Fotó: Kálmándy Ferenc