Kiverte a biztosítékot a balliberálisoknál a "baranyai sváblány" bejegyzése a médiáról

2012. október 29. hétfő 10:45

Mindjárt első, vasárnap közzétett bejegyzésével több száz, hisztérikus kommentárt gyűjtött be "Stefánia kisasszony - peenemündei tündérke", a magát csak egy baranyai sváblánynak nevező blogger. Írásának címe: Elmélkedés a balliberális média aljas természetéről. Stefánia többek között a kövekezőket írja:

"(...) a lakosság körében tapasztalható letargia az ország megújításában ellenérdekelt ellenzéki csoportok felforgató aknamunkájának következménye.

A balliberális hisztériapropagandának természetesen évtizedekre visszamenő hagyománya van. Ezek a gazemberek mindmáig a Jászi Oszkár, Kun Béla és Károlyi Mihály által kifejlesztett és meghonosított (és sajnos sikerrel alkalmazott) "minél rosszabb az országnak, annál jobb nekünk" elv alapján működnek, és készek akár a saját országuk ellen is totális háborút viselni csak azért, hogy visszatérhessenek a hatalomba."

Aztán:

" (...) A 2010-es országgyűlési választásokon elért vakító fényességű jobboldali választási győzelem után hajlamosak vagyunk mosolyogva legyinteni azokra a figyelmeztető hangokra, melyek a hazai médiastruktúra és médiakultúra égbekiáltó aránytalanságaira mutatnak rá. Való igaz, a felületes szemlélő számára könnyen tűnhet úgy, hogy a jobbkonzervatív tábor az utóbbi években jelentős mértékben ledolgozta hátrányát a 20 éve tartó médiaháborúban, a konzervatív "sajtóbirodalom" megtéveszthet bennünket szép, egyenes és gyors gyarapodásával (... )

(...) A balliberális médiafölény azonban nem szűnt meg, sőt valójában erősebb és tudatosabb, mint valaha."

A TELJES BEJEGYZÉS ELOLVASHATÓ: ITT.

Forrás: blog.hu