Kerti partit rendeznek a Melinda parkban

2015. április 16. csütörtök 16:48

Április 17-én és 18-án, pénteken és szombaton Kertvárosban a Melinda Szabadidőparkban kétnapos szabadtéri programok várják az érdeklődőket. Pénteken a mozgásé, sportté a főszerep, a szombat pedig a fesztiválozás napja lesz. 

Péntek délután megrendezésre kerül az első kertvárosi streetball és csörgőlabda bajnokság, lesz kincskereső tájfutás kisiskolásoknak, ingyenes egészségügyi szűrések és tanácsadás, egészségbüfé, nosztalgia TV torna, kézműves foglalkozások, mozgásos játékok.

Szombaton (április 18-án) lehet bográcsozni, nyárson és kemencében sütni, megnézni, hogy készülnek a raklap bútorok, vagy akár bútort készíteni a helyszínen, és dekorálni a már elkészülteket. Fél 12-től Márkus Színház, 15 órától Mackó Mocorgó várja a kicsiket és szüleiket.

Lesz TÜKE piac, KÉK kupa focibajnokság, íjászat, lovaglás, állatsimogató, szotyihéj homokozó, mozgásos játékok, kézműves foglalkozás. Fél kettőtől Keszler Mátyás Rally Autó bemutatóját láthatják, hallhatják az érdeklődők, ezen kívül a színpadon óvodás, iskolás táncbemutatók, aerobik és karate bemutató is lesz. A jó zenéről, és élő kívánságműsorról napközben a Pécs Rádió gondoskodik. A napot 17 órától a PROFILOK együttes koncertje zárja.

Forrás: Ökováros-Ökorégió Alapítvány