Jótékonysági vízilabda gálát szervez a PTE

2016. október 20. csütörtök 12:57

Jótékonysági vízilabda gálát szervez a PTE

A Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kara, a Medikus Sportegyesület, a PVSK-Mecsek Füszért OB. I. vízilabda csapata Kemény Dénes fővédnökségével a pécsi Hullámfürdőben Jótékonysági Vízilabda Gálát szervez október 26-án, szerdán 18:00 órai kezdettel. A gála teljes bevételével a pécsi Gyermekgyógyászati Klinikát támogatjuk.

Az eseményen a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi és Gyógyszerésztudományi Karának hallgatóiból álló vízilabda csapata mérkőzik meg a PVSK-Mecsek Füszért OB. I. vízilabda csapatával, kiegészülve oktatókkal és olimpiai bajnok vízilabdázókkal (Kósz Zoltán, Vári Attila).

A játékvezetők: a háromszoros Olimpiai Bajnok dr. Molnár Tamás (aki egyben a Játékvezetői Bizottság elnöke is), illetve az idei olimpiai döntő egyik játékvezetőjét, Molnár Péter lesz. A zsűriben az Arató/Zsigrai páros tevékenykedik versenybíróként.

Programok:

18:15 Ünnepélyes megnyitó
18:30 Vízilabda gála
20:30 - 22:00 Fürdőfeszt Dj. Albrechttel

A jó hangulatról az este folyamán a PTE Brass Band gondoskodik.

Belépőjegy ára 1000 forint, de mód van kiemelt támogatói jegyek vásárlására is

3000 forint vagy 10000 forint értékben. A jegyek vásárlói az esemény után 22:00 óráig Fürdőfeszt keretében az uszoda nagymedencéjét ingyenesen használhatják.

Jegyek kizárólag elővételben kaphatóak október 18-tól, a PTE ÁOK Diákirodában (7624 Pécs, Szigeti út 12).

 

Forrás: PTE