Januárban két hét alatt az Árkádba költöztetik a Széchenyi téri McDonald's-ot

2014. október 31. péntek 15:43

Januárban két hét alatt az Árkádba költöztetik a Széchenyi téri McDonald's-ot

Amint arról korábban már beszámoltunk, a jövő év elején új étterem nyitását tervezi a McDonald's Pécsett, az Árkád bevásárlóközpontban.

Az új helyszínre a jelenleg a Király utca és Széchenyi tér sarkán működő McDonald's éttermet költözteti át az étteremlánc. A költözést az indokolja, hogy a város fő közlekedési útvonalai az utóbbi években jelentős mértékben átalakultak, új forgalmi csomópontok jöttek létre, ami az étterembe járó vendégek szokásaira is hatással volt. A McDonald's hálózatfejlesztésének a célja, hogy az éttermek mindig a vendégek számára a legkényelmesebben elérhető helyen legyenek. A folyamatnak ezért természetes velejárója, hogy a változó igényekhez rugalmasan alkalmazkodva egy-egy étterem új helyszínre költözik.

A tervek szerint az új egység 2015. január 17-én kezdi meg működését, a főtérről költöző étterem január 4-én fogad utoljára vendégeket. A januári zárásig a Széchenyi téri étterem a szokásos nyitvatartás szerint üzemel. A költözés nem érinti a munkahelyeket, a teljes dolgozói csapat az új helyen folytatja munkáját.

Pécsett jelenleg három McDonald's étterem üzemel. A legrégebb óta, közel 20 éve a város főterén 1995 márciusában megnyílt étterem működik. Még ugyanabban az évben, 1995 végén nyílt meg a drive étterem, majd négy évvel később, 1999-ben a Pécs Plázában a harmadik egység. A három étteremben az elmúlt években több mint 20 millió vendég fordult meg.