Ismét Szalai Gábor nyerte a nagy kamionos versenyt

2015. október 06. kedd 15:50

Ismét Szalai Gábor nyerte a nagy kamionos versenyt

A lánycsóki Szalai Gábor, a tavalyi év első helyezettje idén is bebizonyította rátermettségét és ügyességét, így magabiztosan hozta el az „5 tengelyen biztos kézzel" országos kamionos verseny első helyét - írja a Mohácsi Újság.hu.

A Magánvállalkozók Nemzeti Fuvarozó Ipartestülete és az ORFK Országos Balesetmegelőzési Bizottsága által szervezett esemény legfőbb üzenete a közúti közlekedésben résztvevők partnerségének erősítése volt.

Az életszerű vészhelyzet-elhárítási feladatok rámutattak a tehergépjárművek közúti közlekedésbiztonságának jelentőségére, ugyanakkor a hivatás szépségének és kihívásainak bemutatásával a szakma jó hírét is erősítették.

Szombaton, a Zsámbékon megtartott országos döntőn, 236 regisztrált versenyző közül az a 10 kamionsofőr állt a rajthoz, akik az online előselejtezők, és a négy elődöntő során a legjobb eredményt elérve bizonyították elméleti felkészültségüket és vezetési tudásukat, ügyességüket.

Az idei első helyezett megvédte címét, Szalai Gábor 2015-ben is az utak királya lett, így ő vihette haza a nettó 1 millió forintos fődíjat és az azzal együtt járó, 1 évre szóló Best Truck Driver Hungary címet, valamint a hobbi rendszámtáblát.

A teljes cikket ITT olvashatja el!

Forrás: Mohácsi Újság.hu