Időszakos útlezárásokra kell készülni csütörtökön Pécsett

2016. február 10. szerda 15:31

Két útszakaszt is lezárnak egy időre Pécsett csütörtökön, a 44-es buszok terelőútvonalon közlekednek - olvasható a BIOKOM Nonprofit Kft. szerda délutáni közleményében.

Február 11-én, csütörtökön 9 órától 12 óra 30 percig Pécsett, a Janus Pannonius utca Szent István tér és Vörösmarty Mihály utca közötti útszakasza időszakosan, kisebb időintervallumokra teljes lezárásra kerül. Az érintett területen a parkolási szabályok erre az időszakra megváltoznak. A BIOKOM munkatársai kérik, hogy az ideiglenesen kihelyezett KRESZ táblák hatályára fokozottan ügyeljenek, mert eltérnek a megszokottól!

 

A közleményben arról is tájékoztatták az utasokat, hogy csütörtökön 9 órától 12 óra 30 percig hatósági útlezárás miatt a 44-es jelzésű autóbuszok a Kórház tér és a Széchenyi tér között a Klimó György utca - Aradi vértanúk útja - Hunyadi utca terelőútvonalon közlekednek. A Szent István tér, a Cella Septichora és a Múzeumok utcája megállóknál nem állnak meg ezek a buszok, viszont a Barbakán és az Alagút megállókat érintik a terelőútvonalon.

 

Forrás: BIOKOM Nkft.