Hétvégi műszaki vizsgára vihetjük autónkat Pécsett, bejelentkezés szükséges

2015. május 25. hétfő 08:29

Hétvégi műszaki vizsgára vihetjük autónkat Pécsett, bejelentkezés szükséges

A Baranya Megyei Kormányhivatal május 30-án, a Kormányhivatali Nyílt Nap előtti szombaton, közlekedési hatósági vizsgabázisán 7 és 14 óra között műszaki vizsgáztatás lehetőségét biztosítja.

E napon a műszaki vizsgáztatás egyik kiemelt célja, hogy lehetőséget adjon a járművek hétvégi vizsgáztatására azon járműtulajdonosok részére, akik munkahelyük vagy egyéb problémáik miatt hétköznap nem tudják autóik műszakiztatását elintézni. 

A nyílt napon a járművek átesnek egy diagnosztikai vizsgálaton, amelynek sikeressége esetén a tulajdonos kérésére a műszaki érvényesség meghosszabbításra kerülhet. A diagnosztikai vizsgálat térítésmentes, a műszaki vizsgáztatás viszont díjköteles, a jelenleg hatályos díjrendelet alapján egy átlagos személygépkocsi esetében ez 16 290 Ft-ot jelent.

A nyílt napos műszaki vizsgálatra előzetesen be kell jelentkezni személyesen vagy a (72) 333-075 telefonszámon és a [email protected] e-mailen lehet. A Kormányhivatali Nyílt Nappal, illetve a hétvégi műszaki vizsgálati lehetőséggel kapcsolatban forduljanak bizalommal a kormányhivatal munkatársaihoz.

Képünk illusztráció.

Forrás: Baranya Megyei Kormányhivatal - Fotó: Balaton József/MTI