Hétfőn dönt a Pécsi Járásbíróság a szurkáló letartóztatásáról

2015. június 29. hétfő 09:16

A rendőrség kezdeményezte annak a tizenhét éves pécsi fiúnak az előzetes letartóztatásba helyezését, aki a gyanú szerint szombatra virradó éjszaka életveszélyesen megsebesített két férfit egy szórakozóhely előtt. 

Hétfőn dönt a Pécsi Járásbíróság arról, elrendeli-e annak a tizenhét éves fiúnak az előzetes letartóztatásba helyezését, aki életveszélyesen megsebesített két férfit szombatra virradó éjszaka Pécsett, a Rákóczi úton egy szórakozóhely előtt. Az emberölés kísérletével gyanúsított fiatal letartóztatását a rendőrség kezdeményezte.

Amint arról beszámoltunk, a rendőrség tájékoztatása szerint szombaton 2 óra 45 perc körül a Rákóczi úton egy szórakozóhely előtt egy hatfős társaság szóváltást követően összeverekedett két férfival, majd a dulakodás közben a nagyobb létszámú csoportból egy fiú késsel támadt a két férfira, akik az elsődleges adatok szerint súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedtek.

A segítségükre siető harmadik férfi könnyű sérülést szenvedett, őt fejsérüléssel szállították kórházba.

A nyomozóhatóság a késsel támadó Ú. M. 17 éves pécsi lakost, valamint a társait azonosította, majd mindegyiküket elfogta.

EQM