Hatásos rákgyógyszert fejlesztett ki Kulcsár Gyula pécsi kutató

2012. október 03. szerda 17:37

Nagy sikerrel zárult az a klinikai vizsgálati program, amelyet EU-támogatással valósított meg az Immunal Kft. Rákkutató- és Gyógyszerfejlesztő Központja. Egészséges önkénteseken és daganatos betegeken végzett, kétlépcsős klinikai vizsgálati program igazolja egy magyar készítmény biztonságosságát, tolerálhatóságát és hatásosságát.

A kutatási program legújabb eredményeit sajtótájékoztatón mutatta be az Immunal Kft. október 3-án. A rendezvényen Dr. Kulcsár Gyula rákkutató biokémikus bemutatta felfedezését: a Természetes Tumorellenes Védelem és az Aktív Ráksejtpusztító Keverék működését, valamint bejelentette legújabb tudományos cikkének az International Journal of Cancerben történő megjelenését.

Dr. Győri Attila sebészorvos és Dr. Malmos Erzsébet klinikai onkológus személyes tapasztalatairól számolt be. A sajtótájékoztatón bemutatták a klinikai vizsgálat eredményeit és az új, nagydózisú Culevit készítményt. A szakmai hozzászólások, kérdések között Mikéné Bodor Mária, a Rákbetegek Országos Szövetségének elnöke is elismeréssel szólt a több évtizedes munkáról és a mostani jelentős szakmai áttörésről.


52 hozzászólás

 
 • 52. re 51. - 2013. március 01. péntek 21:50
  Nem tudom, igaz-e, ha nem, elnézésedet kérem, de úgy hallottam, hogy van valami alapítványa (vagy efféle) a "Culevitéknek" és egyes rászorulóknak segítenek. Ha tényleg érintett vagy, írj nekik pár sort, és érdeklődj az Immunal honlapján.
 • 51. Zsuzsanna - 2013. február 28. csütörtök 18:19
  Mivel érintett vagyok , ezért állandóan keresek alternatív megoldásokat, lehetőségeket, főleg olyanokat amelyeket egy kisnyugdíjas pénztárcája is el tud viselni. Ezeknek a csodaszereknek - Avemar, Culevit, B17 (laetril) stb-az ára nem fér bele a költségvetésembe.
  Valakinek talán segítség lehet a következő : http://www.zoldhaz.info/artemisinin
 • 50. oh - 2013. február 25. hétfő 12:24
  Te rohadt budos fasszopo goj, teged kellene karoba huzni, mint a paraszt felmenoidet.
 • 49. 48-nak - 2013. február 25. hétfő 11:17
  1. Nem hiszem,hogy bárhol állították volna, hogy aki Culevitet szed, az onnantól örökké él.
  2. A betegek igen jó része, tudomásom szerint túl későn kerül orvoshoz.
  3. A betegek jó része sajnos mindenféle gyógyszert igen fegyelmezetlenül szedi gyógyszereit. (antibiotikumtól kezdve a szívgyógyszerig, fogamzásgátlótól a körömgomba kezelésig) A Culevithez igen nagy fegyelem kell, ha jól emlékszem minden órában, nagyon pontosan kell beszedni kettőt. Bár állítólag most már van valami éjszakás szer, de hogy kapható-e már azt én nem tudom.
  4. Sajnos nem csodaszer ez sem. Igazán az lenne jó, ha lenne végre belőle infúzió. De én azt hallottam (ne legyen igaz) hogy nem lesz rá pénz, hogy elkészüljön. Jó lenne, ha nem így lenne.
  5. Részvétem a hozzátartozó halála miatt.

Új hozzászólás