Haladékot kaphatnak a pécsi közszolgáltatók DRB-s ügyfelei, csak jelentkezzenek

2015. február 27. péntek 14:40

A Tettye Forrásház Zrt., a BIOKOM Nonprofit Kft. és a PÉTÁV Kft. közös közleménye az alábbiakban olvasható.

"A DRB Banknál kialakult helyzetre tekintettel a pécsi közszolgáltatók DRB Bankos ügyfeleik esetében egységesen, az alábbiak szerint járnak el.

Kérjük, hogy azon DRB Bankos ügyfeleink, akik csekken vagy átutalással rendeznék a szolgáltatás díját, de ez a kialakult helyzet miatt problémába ütközik, írásban (levélben, e-mailben vagy az ügyfélszolgálati irodában nyomtatványon) jelezzék ezt a szolgáltatók felé. A társaságok lehetőséget biztosítanak számukra kamatmentes részletfizetés vagy fizetési haladék igénybevételére.

Azon DRB Bankos ügyfeleink számára, akik korábban csoportos beszedési megbízást adtak a PÉTÁV, a TETTYE vagy a BIOKOM által kiállított számlák kiegyenlítésére, a szolgáltatók az aktuális (már kiállított, de még nem befizetett) számlák teljesítésére csekket postáznak - új fizetési határidővel, kamat- és egyéb költségek nélkül. A díj az ügyfélszolgálati irodákban is rendezhető.

Elérhetőségek:

BIOKOM Nonprofit Kft.

e-mail: [email protected] levél: 7601 Pécs, Pf.: 176., ügyfélszolgálati iroda: Pécs, Siklósi út 52., telefon: 72/502-101

PÉTÁV Kft.

e-mail: [email protected] levél: 7601 Pécs, Pf. 59., ügyfélszolgálati iroda: Pécs, Magyar Lajos u. 4., Búza tér 8/B. telefon: 72/503-402

TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt.

e-mail: [email protected] levél: 7602 Pécs, Pf. 33.; ügyfélszolgálati iroda: Pécs, Búza tér 8/B.; telefon: 72/421-700"

 

 

EQM