Gyurcsány Ferenc a Nevelési Központban tüzelte pécsi híveit - NÉZZE MEG VIDEÓNKON!

2014. március 14. péntek 18:51

Gyurcsány Ferenc a Nevelési Központban tüzelte pécsi híveit - NÉZZE MEG VIDEÓNKON!

Mintegy ötszáz rajongója, MSZP-s és más ellenzéki aktivisták - és tudósítónk becslése szerint körülbelül kétszáz ellentüntető várta Gyurcsány Ferencet, a Demokratikus Koalíció elnökét a pécsi Nevelési Központnál, ahol ma délután fél ötre hirdették meg előadását. 

Az ellentüntetők táblákkal, molinókkal (feliratok: "Maffiabaloldal", "mszpénz", "Baloldali széfmaffia" stb.), sípokkal felszerelkezve várták az MSZP egykori miniszterelnökét, s amikor az megérkezett ("Hazaáruló!", "Mocskos tróger!" - becézgették egyesek), többekben néhány másodpercre megfagyott a vér, mert a tömeg egy része elindult felé - végül tisztes távolságban megálltak, így Gyurcsány attrocitás nélkül jutott be az őt váró hívek által megtöltött színházterembe. 

NÉZZE MEG VIDEÓNKON:



Azt, hogy miről beszélt hallgatósága előtt, sajnos nem áll módunkban idézni, mert videósunkat - csak úgy, mint több más tudósítót - a szervezők kiküldték a színházteremből az előadás kezdetén.

 

 

Két, a DK által ebben a szerencsében részesített kameraman azonban bent maradhatott, így a pécsi Gyurcsány-hívőknek, akik elmulasztották volna meghallgatni őt a helyszínen, azért van esélyük rá, hogy a következő napokban esetleg rálelhetnek ilyen felvételekre az interneten.

Képeinken: Gyurcsány-ellenes pécsiek kint (felső fotónkon), és Gyurcsány-hívő pécsiek bent (cikkbeni fotónkon).

EQM - Videó-fotók: Hamerli Endre