Fraknói-díjas lett a Pécsi Hittudományi Főiskola tanára

2014. november 19. szerda 17:29

Fraknói-díjas lett a Pécsi Hittudományi Főiskola tanára

Gesztesy András, a Pécsi Hittudományi Főiskola teológiai tanára, Schmatovich János, a Győri Hittudományi Főiskola tanára és Solymosi László akadémikus, a Debreceni Egyetem és az Eötvös Loránd Tudományegyetem tanára kapott idén Fraknói Vilmos-díjat.

Az elismeréseket Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere nevében Soltész Miklós egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkár adta át szerdán Budapesten.

A Fraknói Vilmos-díjakat azok kapják, akik sokat tettek a vallási élet megújításáért vagy kiemelkedőt alkottak a teológia, a filozófia, az egyháztörténet területén.

Képünkön: Schmatovich János, a Győri Hittudományi Főiskola tanára, Gesztesy András, a Pécsi Hittudományi Főiskola teológiai tanára (balról a harmadik) és Solymosi László akadémikus, a Debreceni Egyetem és az Eötvös Loránd Tudományegyetem tanára a Fraknói Vilmos-díj idei kitüntetettjei, valamint Soltész Miklós egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkár az elsimerés átadásán az Emberi Erőforrások Minisztériumában.

MTI – Fotó: Soós Lajos/MTI