Félszáz embernek teremt a pécsi ITSH új munkahelyet

2014. szeptember 22. hétfő 15:20

Az IT Services Hungary (ITSH), hazánk legtöbb embert foglalkoztató infokommunikációs-technológiai vállalata, amely Pécs városának és a Dél-Dunántúlnak is az egyik legjelentősebb munkaadója - különösen a magasan képzett szakemberek munkaerőpiacán.

A fejlődés egyik bizonyítéka az is, hogy a cég immár „kinőtte" pécsi telephelyét, így a jövőben - az eredeti pécsi iroda megtartása mellett - immár a Nagy Lajos király úti irodaházban kialakított új, nagyobb és korszerűbb munkakörnyezetben is végzi majd tevékenységét.

Az IT Services Hungary (ITSH) új pécsi szolgáltató központjának felavatása nemcsak a cég, hanem Pécs életében is fontos lépés, hiszen 50-nél is több új munkahelyet teremt a városban. Ezért nagy megtiszteltetés a számunkra, hogy a szolgáltató központ ünnepélyes átadására a város első embere, Páva Zsolt polgármester úr is elfogadta a meghívásunkat.

Az új irodában 290 ember számára teremtenek munkaállomást: közülük 140-en már most, a szeptemberi költözés során birtokba veszik majd új irodáikat, míg további 50 munkatárs várhatóan az év végéig csatlakozik az új telephelyen dolgozókhoz. A szabadon maradó további álláshelyekre pedig a következő időszakban, folyamatosan keresik az újabb, helyi kollégákat.