Előzés miatt verte meg a sofőrt egy pécsi férfi

2017. június 25. vasárnap 12:39

Előzés miatt verte meg a sofőrt egy pécsi férfi

Egy előző autós után eredt egy férfi, majd miután megálltak Szentlőrincen, behajolt a másik autó ablakán, és többször megütötte a bent ülő férfit. A verekedő férfi barátnője is kiszállt, ő a sértett utasát szidta.

A rendőrök Szentlőrincen fogták el szombaton 17 óra 45 perckor azt a 22 éves pécsi férfit és 19 éves királyegyházi nőt, akik pár órával korábban Szentlőrincen szidalmaztak és bántalmaztak egy párt.

A gyanúsítottak Szentlőrincről tartottak Pécs felé, majd a szabadszentkirályi elágazás környékén egy szemből érkező, előző autós manőverét kifogásolva megfordultak, és utánaeredtek. Szentlőrincen egymás mellé értek, ekkor az előzés mikéntjét sérelmező férfi először szóváltásba keveredett a másik autó vezetőjével, majd kiszállt, és a nyitott ablakon keresztül többször megütötte a sértettet. A verekedő férfi barátnője is kiszállt, ő a sértett mellett utazó nő oldalára ment, és hangosan szidalmazta őt.

A 22 éves férfit és a 19 éves nőt előállították, kihallgatták őket gyanúsítottként, ellenük garázdaság miatt nyomoz a Szigetvári Rendőrkapitányság.

EQM - BMRFK