Előbb kitette a lakásából, aztán jól elverte egy bottal a csicskását egy férfi

2017. május 25. csütörtök 16:14

Előbb kitette a lakásából, aztán jól elverte egy bottal a csicskását egy férfi

A Pécsi Járásbíróság csütörtökön elrendelte egy pécsi férfi előzetes letartóztatását, életveszélyt okozó testi sértés gyanúja miatt egy hónapra.

A nyomozás adatai szerint a sértett férfi körülbelül tíz éve lakik a gyanúsított ingatlanjában Pécsett. A gyanúsított a tulajt a házhoz tartozó kazánházban helyezte el, ahol a sértett életvitelszerűen lakott, elvégezte a házimunkákat, ennek fejében a gyanúsítottól ételt és cigarettát is kapott.

Hétfőn a gyanúsított bottal bántalmazta, melynek során a sértett súlyos, többek között életveszélyes sérülést is szenvedett.

A nyomozók a gyanúsítottat kedden, a délutáni órákban a lakásán elfogta, annak ellenére, hogy szökést kísérelt meg, míg élettársa megpróbált időt nyerni a nyomozó hatóság tagjainak beengedése során.

A bíróság indoklása szerint feltehető, hogy a gyanúsított szabadlábon hagyása esetén, a sértett befolyásolásával, megfélemlítésével veszélyeztetné vagy meghiúsítaná a bizonyítást. A bíróság határozata ellen a gyanúsított és védője fellebbezést jelentettek be.

Forrás: Pécsi Törvényszék