Elkapták az egyik pécsi szatírt a rendőrök, a gyanúsított beismerte tettét, őrizetbe vették

2016. május 05. csütörtök 18:32

Frissítve: 2016. május 05. csütörtök 19:47

Elkapták az egyik pécsi szatírt a rendőrök, a gyanúsított beismerte tettét, őrizetbe vették

FRISSÍTVE: VIDEÓ ÉS RENDŐRSÉGI KÖZLEMÉNY. Nyakon csípték a május másodikán történt szeméremsértés feltételezett elkövetőjét a rendőrök. A gyanúsított csütörtökön vallomást tett - tudta meg hírportálunk.

Rövid időn belül rendőrkézre került a május eleji pécsi szatírtámadás vélhető elkövetője. A Pécsi Újság.hu a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságtól megtudta, a gyanúsított csütörtökön beismerte, hogy ő követte el a szeméremsértést, majd őrizetbe vették.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, egy körülbelül 190 centiméter magas férfi május másodikán egy kislányt molesztált az egyik pécsi lépcsőházban. Nem ez volt az első ilyen eset a közelmúltban, áprilisban ugyanis Kertvárosban is hasonló megrázkódtatást kellett átélnie egy tíz év körüli gyereknek. A nagyjából egy hónappal ezelőtti szeméremsértés elkövetőjét még keresik a rendőrök. 

FRISSÍTVE (19.47) 

Rendőrségi videó a szeméremsértőről:


A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye: 

"A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi 2016. május 2-án 16 óra 30 perc körüli időben egy pécsi lakóház lépcsőházában egy gyermekkorú lány sérelmére követett el bűncselekményt. A cselekmény során a sértettet fizikai sérelem nem érte, sérülést nem szenvedett. A rendőrök az elvégzett adatgyűjtés eredményeként három napon belül azonosították a feltételezett elkövetőt, majd 2016. május 5-én délelőtt a lakásán elfogták.

A 22 éves pécsi N. Roland a nyomozóknak beismerő vallomást tett, vele szemben a Pécsi Rendőrkapitányság szeméremsértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást.

A rendőrök a férfit bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására".


Képünk illusztráció. 

Palotás P. - Fotó: (archív) Kálmándy Ferenc