Dráma Kisszentmártonban: leszúrta anyósát és unokáját, majd elmenekült egy férfi

2015. szeptember 16. szerda 22:28

Frissítve: 2015. szeptember 17. csütörtök 09:55

FRISSÍTVE: értesüléseink szerint egyelőre nem találták meg a támadót. Súlyosan megsebesítette anyósát és kétéves unokáját egy férfi Kisszentmártonban szerdán késő délután, majd elmenekült, értesült a Pécsi Újság. hu. Információink szerint terhes feleségét arra kényszerítette, tartson vele, az asszonynak azonban sikerült elszöknie. Hajtóvadászat indult a tettes, Balázs István ellen. 

Súlyos bűncselekmény történt szerdán késő délután Kisszentmártonban. A rendőrség közlése szerint este hét óra előtt pár perccel egy férfi ismeretlen okból a falu főutcáján késsel megsebesített anyósát és unokáját, majd elmenekült. 

Mindkét áldozata súlyosan megsérült, a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállítottak őket.

A Pécsi Újság. hu információi szerint a férfi nyakon szúrta mind az anyósát, mind a kétéves gyermeket is. Úgy tudjuk, a férfi terhes feleségét megpróbálta arra kényszeríteni, tartson vele, azonban az asszonynak sikerült elszöknie.

A támadót, Balázs Istvánt (képünkön) a rendőrök jelenleg is keresik, akinek felkutatásához a lakosság segítségét is kérik.

 

Aki a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-72-504-400 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 ,,Telefontanú" zöld számán (h-cs: 8-16 p: 8-13), a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

A Pécsi  Újság. hu értesülései szerint a férfi ellen indított rendőrségi hajtóvadászat egyelőre nem vezetett eredményre, még nem sikerült elfogni. 

M. B.