Csatornafedlapokat és víznyelőrácsokat cserélnek Pécsett

2016. május 02. hétfő 18:00

A közlekedés biztonságossá tétele érdekében balesetveszélyessé vált csapadékcsatorna-fedlapok és -víznyelőrácsok cseréjét végzik el a BIOKOM munkatársai Pécsett.

 

A 6-os főút Rákóczi úti részén két fedlapot cserélnek, az Egyetem utcai kereszteződés közelében (a város felé vezető oldalon, a belső sávban) május 4-én, szerda reggel kezdik a felbontást, majd legkésőbb május 6-án, péntek délután helyezik forgalomba.

A 6-os főút Nagy Lajos király úti részén egy fedlapot cserélnek, a Centrum parkoló kijáratánál (a városból kivezető oldalon, a belső sávban) május 9-én, hétfő reggel kezdik a felbontást, majd legkésőbb május 11-én, szerda délután helyezik forgalomba.

A 66-os út Komlói úti részén hét fedlapot/víznyelőt cserélnek mindkét oldalon, a külső sávban május 11-én, szerda reggel kezdik a felbontást, majd legkésőbb május 13-án, péntek délután helyezik forgalomba.

A munkavégzés folyamatosan, egy-egy közlekedési sáv lezárása mellett zajlik, ezért a tevékenység ideje alatt torlódások várhatóak.

A sávlezárás idejének csökkentése érdekében gyorsított technológiát alkalmazunk, így a gyorskötő anyagok használatával a felbontott területek maximum 3 nap múlva visszaadhatóak a forgalom számára.

A közlekedést tájékoztató táblák segítik.

 

Forrás: BIOKOM Nkft.