Bulgária utolsó helyek

2014. július 01. kedd 18:30

Bulgária utolsó helyek

Már csak pár szabad helyünk van a pomoriei Hotel Sveti Georgi-ban július 5-i érkezéssel, amit most nagyon kedvező áron kínálunk. 

További információk, foglalás: írjon és mi felhívjuk!

Ha további információkra lenne szüksége, hívja a Travel21-et a 72/233-533-as számon, vagy küldjön egy e-mailt az [email protected] címre és felhívjuk mi Önt.
Személyesen kedden, szerdán, csütörtökön és pénteken fél 10 és fél 6 között, szombaton fél 10 és fél kettő között várjuk a Pécs, Jókai tér 2. sz. alatti utazási irodánkban.
Utazásértékesítő: Travel21 Utazási Iroda, Pécs, Jókai tér 2., Telefon: 72/233-533.  

Hotel Sveti Georgi 4* FP 2 ágyas economy szobában
2014.07.05-i érekezéssel
Egyénileg: 38 800 Ft/fő/7 éjtől
Busszal: 49 900 Ft/fő/7 éjtől

A 2005-ben épül négy csillagos Hotel Sveti Georgi ideális szállás családosoknak. Az ötemeletes szálloda Pomorie központjában, az óvárosi részben a part menti sétányon található, kb. 450 méterre a homokos strandtól. A szálloda nyugodtságával könnyed és kellemes kikapcsolódást nyújt minden kedves vendégének és mivel Pomorie központja a közelben található, ezért könnyen elérhetőek a kávézók és a közkedvelt teraszos éttermek is.

Szolgáltatások: központi recepció, étterem, lift, lobby bár, sky bar jacuzzival (a jacuzzi bérlése 5 leva/20 perc), WIFI. A szálloda közvetlen közelében két ingyenesen igénybe vehető parkoló is található.

Térítés ellenében: recepción széfbérlési lehetőség (kb. 5 leva/nap).

Sport és szórakozás: Térítésmentes: Belső medence, fitness terem, szauna, gőzfürdő, valamint a kellemes tetőteraszon lévő sky bárnál napernyők és nyugágyak a szabad helyek függvényében ingyenesen használhatók. Térítés ellenében: Wellness center, szauna, masszázs, jacuzzi (5 leva/20 perc), szépségszalon, kozmetikai szalon, manikűr, szolárium, gyógyfürdő. Kis játszótér a szállodával szemben, a teraszos étterem mellett. Nyugágyak és napernyők a strandon 4 leva/eszköz.

Elhelyezés: a pótágyazható, légkondicionált szobákban, melyekben TV, hajszárító, igény szerint feltölthető hűtő található. A szobák nagy része erkélyes. 2+2-es elhelyezés tengerre néző szobában lehetséges.

Ellátás: svédasztalos félpanzió. Heti egy alkalommal bolgár est tradicionális bolgár ételekkel. A vacsoránál az italok nem tartoznak bele a szolgáltatásba. Az üdítő és a víz térítés ellenében vehető igénybe.

Az ár tartalmazza: 7 éj szállást, megadott ellátást, megadott utazást.
Az ár nem tartalmazza: Járulékos költségeket, melyekről irodánkban érdeklődhet.

Az akció július 4-ig érvényes!

(Utazásértékesítő: Travel21 Utazási Iroda - az Equator Média Kft. működtetésében az Olinera kft. fiókirodája, U-000949)