Boros Misi a fináléban: pénteken a pécsiek kezében a döntés

2014. december 17. szerda 16:05

Múlt hét pénteken több tucatnyian szurkolták végig a Virtuózok kategóriadöntőjét a Széchenyi téren felállított ledfalnál - írja szerdai közleményében a pécsi városvezetés. A koraesti flashmob után - mely során a Jókai Baráti Kör szervezésében végigjárták a belvárost, hogy a pécsieket szurkolásra buzdítsák - este élőben nézhették végig a Negyedik Adventi Kézműves és Mesevásárra kilátogatók a kategóriák döntőit.

Nem hiába várakoztak a nagy hidegben a szurkolók, mert Boros Misi kivívta a győzelmet a kicsik közt és ezzel bekerült a most pénteki fináléba.

Amellett, hogy Misi így esélyessé vált az abszolút győzelemre is, elnyerte az MR Szimfonikusok különdíját is, ami azt jelenti számára, hogy a következő évben felléphet az MR Szimfonikus zenekarral. 

Most pénteken már a nézők (és így a pécsiek kezében is) van a döntés, hiszen a péntek este kezdődő fináléban már nem a zsűri, hanem a közönség dönt szavazatával arról, ki legyen a Virtuózok abszolút győztese.

Pécs, mint a kultúra városa, hangsúlyozza a városvezetés, nagyon büszke Misire és ezért ezen a hétvégén is arra buzdítja a városlakókat, hogy jöjjenek ki az Adventi vásárba és együtt izguljunk és szurkoljunk Boros Misiért.