Betörték a buszajtó plexi üvegét az Indóház térnél, aztán leléptek

2014. december 17. szerda 17:36

Egy busz ajtajának plexi üvegét betörte, majd elhagyta a helyszínt az elkövetéssel gyanúsítható két férfi - közölte szerda délután a Baranya Megyei rendőr-főkapitányság.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Pécsi Rendőrkapitánysága eljárást indított közúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény bűntettének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint két férfi 2014. december 14-én 6 óra körüli időben a Pécs, Indóház téren a megállójából elinduló, Mercedes típusú, 73-as járatszámú helyi járatú csuklós autóbusz második ajtajának plexi üvegét ismeretlen módon megrongálta. A rongálás következtében az ajtóval szemközti ablak üvege is pókhálósan megrepedt.

Ezután a helyszínt az elkövetéssel gyanúsítható két férfi közül az egyik futva, a másik sétálva elhagyta.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Pécsi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-72-504-400 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 ,,Telefontanú" zöld számán (h-cs: 8-16 p: 8-13), a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Az információval rendelkezők a Pécsi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán munkaidőben (h-cs 8-16 p: 8-13) személyesen is jelentkezhetnek.

EQM – BMRFK