Bemászott a házba, és ellopta a tévét egy férfi

2017. március 16. csütörtök 09:48

Bemászott a házba, és ellopta a tévét egy férfi

Egy gyöngyösmelléki házba tört be egy helyi férfi, pár óra alatt elfogták a rendőrök.

Egy férfi március 15-én azért tett feljelentést a rendőrségen, mert valaki március 14-én este nyolc óra és március 15-én 13 óra 30 perc között Gyöngyösmelléken a lakatlan háza utcafronti ablakán átvágta a szúnyoghálót, majd a nyitott ablakon bemászott a házba, és elvitt onnan egy tévékészüléket.

A rendőrök pár órán belül Lakócsán elfogták az elkövetéssel gyanúsítható 30 éves gyöngyösmelléki férfit, majd előállították a rendőrkapitányságra. Gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett, elmondta, hogy március 14-én az esti órákban ment oda a lakóházhoz, majd egy konyhakéssel kivágta a szúnyoghálót, megnyomta az ablakot, és amikor látta, hogy az nyitva van, feltolta a redőnyt és bemászott a házba. A lakásban kutatott, majd az egyik szekrényben megtalálta a tévét, amellyel ezután kimászott az ablakon.

A férfi elmondta, hogy hol találják meg a lopott televíziót, mivel azt időközben elcserélte egy biciklire. A rendőrök a televíziót lefoglalták, majd visszaadták a tulajdonosnak. A férfi ellen lopás bűntett elkövetése miatt nyomoz a Szigetvári Rendőrkapitányság.

Forrás: BMRFK