Az ÖPE is leadta az ajánlásokat – Kővári szerint „nagy erejük van”

2014. szeptember 02. kedd 13:54

Az ÖPE is leadta az ajánlásokat – Kővári szerint „nagy erejük van”

Nyilvántartásba vette az Összefogás Pécsért Egyesületnek a baranyai megyeszékhelyen induló polgármesterjelöltjét és képviselőjelöltjeit a helyi választási bizottság hétfőn - mondta el Kővári János, az ÖPE polgármesterjelöltje kedden a városban, sajtótájékoztatón.

Kővári János beszámolt arról, hogy a bizottság a jelölőszervezetek közül a Fidesz-KDNP után másodikként az ÖPE jelöltjeit regisztrálta, akik a szükségesnél két-háromszor több ajánlást gyűjtöttek össze. Úgy vélte: mindez azt mutatja, hogy Pécsett nagy ereje van az Összefogásnak.

A polgármesterjelölt kitért arra: az ÖPE mind a tizenkilenc pécsi egyéni választókörzetben indít jelöltet az októberi önkormányzati választáson.

A civil szervezetnek az Élet városa elnevezésű választási programja egy fenntartható városfejlesztési koncepción alapul; ebben a Dunántúl legnagyobb városát olyan sokszínű településként képzelik el, amely a jövőben megbecsüli és a lehetőségeihez mérten támaszkodik saját erőforrásaira, alkotótevékenységére - ismertették.

MTI – Fotó: Lendvai Péter/MTI