Aki látta az Ürögi fasornál rugdosódó BMW-st, jelentkezzen

2015. március 31. kedd 11:40

A Pécsi Rendőrkapitányság eljárást indított egy ismeretlen BMW-s ellen, aki előbb záróvonal átlépésére és fékezésre kényszerítette az előtte haladót, majd miután megálltak, többször meg is rúgta a vétlen sofőrt. 

A rendőrség szerint március 20-án reggel egy ismeretlen az általa vezetett sötétzöld színű BMW-vel haladt a 6-oson a Szántó Kovács János út felől Szigetvár felé. Az Ürögi út kereszteződésénél a belső forgalmi sávba áttérve az ott haladó VW Caddy-t hirtelen irányváltoztatásra és fékezésre, a záróvonal átlépésére kényszerítette.

Mindkét sofőr félreállt az Ürögi fasornál a buszmegállóban, ahol a BMW vezetője több esetben megrúgta, illetve megpróbálta megütni a VW Caddy vezetőjét, majd a helyszínt elhagyta.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Pécsi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki szemtanúja volt a fenti esetnek, és a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 72-504-400 számot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöld számán (h-cs: 8 -16, p: 8 -13), vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy jelentkezzen személyesen a Pécsi Rendőrkapitányság Uránvárosi Rendőrőrsén munkaidőben ( h-cs: 8 - 16; p: 8 - 13).

EQM – BMRFK