A T-Home ügyfelei elégedettek a kapott szolgáltatással

2011. december 02. péntek 12:56

A T-Home ügyfelei elégedettek a kapott szolgáltatással

A Magyar Telekom pécsi boltjainak köszönhetően az interaktív tévézés megfizethető korszakát élhetik a városlakók, a tripla kedvezménnyel igényelhető csomagot, amelynek ez a szolgáltatás is része, egyre többen használják ki. Havi száz órát nulla forintos percdíjjal beszélhetnek családtagjaikkal telefonon, extra gyors internetet és az interaktív tv minden előnyét megkapják egyszerre. A megkérdezett ügyfelek maximálisan elégedettek a szolgáltatással, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint saját, alább idézett szavaik.

Bíró Ildikó: -
Az egész család odavan az IPTV-ért, mert időbeosztásunkból kifolyólag nem tudunk mindig készülékünk közelében lenni, ha azonban az IPTV boxot felvételre állítjuk, nem maradunk le a jó műsorokról.  Annak idején, mikor megrendeltük a telefonvonalat, internetet és televízió előfizetést tartalmazó IPTV csomagot, azért tettük, mert gyors internetre volt szükségünk, amit meg is kaptunk. Személy szerint nem vagyok az újítás híve, de az IPTV használatába is nagyon könnyen belelendültem és megszerettem. Kényelmes és okosan megoldható a tévénézés. A videótéka alkalmazásnak köszönhetően ki sem kell mozdulni a lakásból, minden elérhető a fotelből.

Dr. Uherkovich Ákos: - Én még augusztusban igényeltem a szolgáltatást, amelyet teljesen rám szabtak, ezért is szeretem, mivel az én személyes igényeimnek felel meg.
Leginkább az internetet használom, amely az új, optikai üvegszálas hálózatnak köszönhetően nagyon gyorsan fut, de telefonálni is ingyen tudok, ha éppen kedvem tartja felhívni a debreceni kollégáimat vagy a szegedi rokonokat.

Fekete Mária: - Azért kötöttem szerződést a tripla csomagra, mert sokkal kényelmesebb egy szolgáltatóhoz tartozni. Az internetem soha ilyen gyors nem volt, az IPTV teljesen átlátható, egészen könnyen kezelhető a hozzá tartozó távirányítóval, és minden csatornát tudok nézni, ráadásul akkor, amikor akarom. Elég széles körű a szolgáltatás spektruma, és hiba esetén az ügyintézés is szinte azonnal megtörténik a bejelentés után, tejesen meg vagyok elégedve azzal, amit kaptam.

Mácsadi A. Fotó: Dittrich Éva