A Magas-Tátra gyöngyszemei

2014. július 07. hétfő 18:30

A Magas-Tátra gyöngyszemei

2 éjszaka 3 csillagos szállodában reggelis ellátással. Utazás autóbusszal. 

További információk, foglalás: írjon és mi felhívjuk!

Ha további információkra lenne szüksége, hívja a Travel21-et a 72/233-533-as számon, vagy küldjön egy e-mailt az [email protected] címre és felhívjuk mi Önt.
Személyesen kedden, szerdán, csütörtökön és pénteken fél 10 és fél 6 között, szombaton fél 10 és fél kettő között várjuk a Pécs, Jókai tér 2. sz. alatti utazási irodánkban.
Utazásértékesítő: Travel21 Utazási Iroda, Pécs, Jókai tér 2., Telefon: 72/233-533.  

Időpont: Augusztus 1.
Részvételi díj: 34.500 Ft/fő

1. nap: Füleken - Rimaszombat - Dobsinai-jégbarlang 
Folyamatos utazással és néhány rövidebb pihenővel érkezünk a határállomásra. Hosszabb pihenőt tartunk Füleken. Felsétálunk a várhoz, körbe fényképezhetjük, majd utunkat folytatva Rimaszombaton tartunk hosszabb pihenőt. A városi sétánk után Európa egyik legnagyobb és legszebb jégbarlangjához utazunk, mely Dobsinától nem messze fekszik. A barlang ma is „élő", hiszen még ma is állandóan képződik benne jég, mely néhol 30-40 méter vastagságú. (Hozzanak magukkal kabátot, mert a barlangban a hőmérséklet 0 Celsius fok alatt van! Szállásunk Poprád környékén lesz.

2. nap: Magas-Tátra - Tar-pataki-vízesések - Ó-Tátrafüred
Reggeli után a Magas-Tátra második legmagasabb csúcsát hódítjuk meg, a Lomnici csúcsot. A 2632 méter magas hegyet kabinos felvonóval közelítjük meg. A program időjárás függő! Visszatérve egy kellemes gyalogtúrával érjük el a két Tarpatak (Kis-Tarparak és Nagy-Tarpatak) egyesülése után keletkezett csodálatos vízeséseket. (Megfelelő, kényelmes cipőt hozzanak magukkal!) Levezetésként Ó-Tátrafüreden sétálunk, megcsodálva a Monarchia korabeli épületeket. Napi fáradalmainkat ismét Poprád környékén, a szállásunkon pihenjük ki.

3. nap: Csorba-tó - Deményfalvi-cseppkőbarlang - Donovaly
Reggeli után a gyönyörű fekvésű Csorba tavat sétáljuk körül. A 2024 méteres Chopok északi oldalán, Deményfalvánál elérjük az Alacsony-Tátra egyik legszebb völgyét, mely 2 barlangot is rejt magába. Mi az itt található világhírű Deményfalvi-cseppkőbarlangot tekintjük meg. (A barlangban sok a lépcső.) Utunkat folytatva felkapaszkodtunk Donovaly hágójára. A tetőn, a nagy parkolóban többféle étterem vár minket, ahol lehetőséget biztosítunk egy gyors ebédre. Érkezés Budapestre az esti órákban. 

Indulás: 2014. augusztus 1-3. (3 nap/2 éjszaka)
Elhelyezés: Poprád környékén *** szállodában, 2 ágyas, fürdőszobás szobákban
Ellátás: reggeli (fakultatív félpanzió)
Utazás: kényelmes, légkondicionált autóbusszal
Részvételi díj: 34 500 Ft/fő
Egyágyas felár: 8 200 Ft/fő
Félpanziós felár: 4 800 Ft/fő
Kötelező útlemondási biztosítás: a részvételi díj 1,5%-a.

A részvételi díj a baleset-, betegség-és poggyászbiztosítás árát (1 680 Ft/fő, 70 éves kor felett felár) és a belépőket (kb. 35 EUR/fő) nem tartalmazza.

(Utazásértékesítő: Travel21 Utazási Iroda - az Equator Média Kft. működtetésében az Olinera kft. fiókirodája, U-000949)