A leghosszabb ideje praktizáló pécsi gyermekorvost, Gothár Ferencet díjazzák

2016. június 27. hétfő 09:22

A leghosszabb ideje praktizáló pécsi gyermekorvost, Gothár Ferencet díjazzák

Június 28-án, kedden 16 órakor díjátadó ünnepséget rendez Semmelweis nap alkalmából a Magyar Orvosi Kamara Baranya Megyei Területi Szervezetének elnöksége.

Az ünnepségen a Semmelweis nap alkalmából a kamara elismerésben részesíti az alapellátásban az egyik leghosszabb ideje, 58 éve folyamatosan praktizáló gyermekorvos kollégáját, Dr. Gothár Ferencet.

A díjat Dr. Horváth J. Attila a Magyar Orvosi Kamara Baranya Megyei Területi Szervezetének tiszteletbeli elnöke adja át.

Az ünnepség a Magyar Orvosi Kamara Baranya Megyei Területi Szervezete elnöksége: Dr. Veszprémi Béla a PTE KK Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika egyetemi docens genetikus szakorvosa, a kamara elnöke, Dr. Bánya Elek a Pécs M. Jogú Város Polgármesteri Kabinetjének Egészségügyi Tanácsadója a kamara alelnöke, Dr. Verzár Zsófia a PTE KK Sürgősségi Orvostani Tanszék egyetemi docense, a kamara alelnöke, és Dr. Princz János háziorvos, a MAPOSZ Baranya és Tolna megyei elnöke, a kamara titkára, valamint Dr. Tibold Antal a PTE KK Foglalkozás-egészségügyi és Munkahigiénés Központ vezetője, a kamara titkára vesz részt.

Képünk: illusztráció.

Forrás: MOKBMTSZ - Fotó: webmd.com