A kormányhivatal dolgozóit is kitüntették

2017. március 16. csütörtök 16:38

A kormányhivatal dolgozóit is kitüntették

Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter az 1848/49-es forradalom és szabadságharc emléke előtt tisztelgő nemzeti ünnepünk, március 15-e alkalmából állami kitüntetéseket és Miniszteri Elismerő Okleveleket adott át. Az idei évi kitüntettek között a Baranya Megyei Kormányhivatal három munkatársa is ott lehetett. 

Műemlékvédelemért - Forster Gyula-díjat kapott az évtizedek óta töretlen lelkesedéssel végzett műemléki felügyelői munkájáért és példamutató erkölcsi hozzáállásáért, a műemlékvédelmi szakma legmagasabb színvonalú elméleti és gyakorlati műveléséért, oktatói és konzultációs tevékenységéért Czeglédyné Levárdy Henriette építészmérnök (képünkön), műemlékvédelmi szakmérnök, a Baranya Megyei Kormányhivatal Pécsi járási Hivatalának munkatársa.

Miniszteri Elismerő Oklevelet vehettek át Kovácsné dr. Molnár Eszter Zsuzsanna és Régerné Szabó Katalin gyermekvédelmi és gyámügyi szakügyintézők a gyermekvédelem és gyámügyi igazgatás területén végzett közel 20 éves kimagasló szakmai színvonalú és példaértékű munkájuk elismeréseként.

 

Forrás: Baranya Megyei Kormányhivatal - Fotó: epiteszforum.hu