A földönkívüliek is odavannak Pécsért, gyakran repkednek UFO-k a város felett - állítólag

2016. november 29. kedd 15:59

A földönkívüliek is odavannak Pécsért, gyakran repkednek UFO-k a város felett - állítólag

Jó számokat produkál Pécs az idegenforgalom tekintetében. Most azonban nem a külföldi vendégekről, hanem jóval távolabbról, egyenesen a csillagokból érkező „turistákról" van szó. Városunk kedvelt helye a földönkívülieknek, legalábbis a számos észlelés ezt mutatja. Magzatrablásról, hívójelekről és mágneses háromszögről is mesélt Süveges József, az UFO Klub alapítója.

Jövőre ünnepli ötvenötödik születésnapját a pécsi Moebius Sci-fi UFO Klub. Napjainkban a Nevelési Központban tartják összejöveteleiket, ám a történetük a mecseki Planetáriumban kezdődött, aztán a Technika Házában folytatódott.

- A tudományos-fantasztikus témákkal foglalkozó összejöveteleinkre korábban harminc-negyven ember járt rendszeresen, mostanra ez a szám tíz-tizenötre csökkent. A lényeg azonban nem változott, továbbra is misztikummal, tudománnyal és csillagászattal foglalkozunk, ezen témákat beszéljük át, nézünk meg együtt filmeket, előadásokat - fogalmazott Süveges József (képünkön), a klub alapítója és kezdetek óta aktív tagja.

A csapat természetesen UFO-észlelésekkel is foglalkozik, a földönkívüliek (vagy az annak hitt repülő tárgyak) pedig bőven adnak feladatot. Úgy tűnik, még az űrlények is tudják, milyen jó hely Pécs, így gyakran tűnnek fel a város felett.

Kötelékben repültek

A beszámolók szerint 2000-ben egyszerre kilenc azonosítatlan repülő tárgy tűnt fel városunk felett. Az objektumok kötelékben repültek a hajnali órákban. A majdnem egy órán át tartó eseményt többen is látták, ám a meteorológiai szolgálat nem észlelte az esetet.

- Az Egyetemvárosban, a 400 ágyas klinika és a templom környékén egy úgynevezett mágikus háromszög található, amely vonzza a földönkívülieket. Itt, illetve a belvárosban is különleges kisugárzása van a földnek. E mellett több, úgynevezett hívóhelyet is videóztak évekkel ezelőtt a város környékén.

Nem biztos azonban, hogy jó az, ha a földönkívüliek látogatnak hozzánk. Süveges József felidézte, több olyan beszámoló is eljutott hozzá, amelyek csak békésen repkedő azonosítatlan tárgyakról szólnak, ám évekkel ezelőtt még magzatrablás is történt Pécsett - legalábbis egy hölgy ezt állította.

Különös esetekről napjainkban is érkeznek beszámolók, Pécs tehát továbbra is népszerű az egész galaxisban.

Palotás P. - Fotó: Kálmándy F.