A BIOKOM tájékoztatása az ünnepi hulladékszállítási rendről

2014. április 18. péntek 07:59

A BIOKOM Nonprofit Kft. tájékoztatása szerint az ünnepekre való tekintettel a következőképpen alakul a hulladékszállítási rend:

2014. május 1-jén (csütörtökön), illetve június 9-én (pünkösdhétfőn) LESZ hulladékszállítás Pécsett azokon a területeken, ahol ezekre a napokra esik a szállítási nap. A lakosságot arra kérik, hogy az edényeket aznap reggel 6 óráig helyezzék ki az utcákra, mert a cég szállítási üzeme teljes kapacitással dolgozik, és a járatok egyes körzetekbe a megszokottnál hamarabb érkezhetnek. Ezeken a napokon a Zöldhulladék-járat is szünet nélkül közlekedik a megszokott módon!

2014. április 21-én (húsvéthétfőn) a húsvéti ünnepre való tekintettel nem üzemel a szállítási részleg. Ezen a napon a Zöldhulladék-járat sem közlekedik. A jelzett szállítási nappal rendelkező városrészekben a hulladék az adott területre érvényes, következő szállítási napon kerül elvitelre (a lakótelepi részeken másnap). Az ilyen előre bejelentett esetek alkalmával - csak az ünnepre való tekintettel - az elmaradt szolgáltatás miatt felgyülemlett plusz hulladék minden következmény nélkül elhelyezhető a hulladéktároló edények mellé.