44.900 Ft/fő! Tóparti romantika Itáliában

2014. április 22. kedd 18:30

44.900 Ft/fő! Tóparti romantika Itáliában

2 éjszaka, 3 csillagos szállodában reggelivel. Utazás autóbusszal. 

További információk, foglalás

Ha további információkra lenne szüksége, hívja a Travel21-et a 72/233-533-as számon, vagy küldjön egy e-mailt az [email protected] címre és felhívjuk mi Önt.
Személyesen kedden, szerdán, csütörtökön és pénteken fél 10 és fél 6 között, szombaton fél 10 és fél kettő között várjuk a Pécs, Jókai tér 2. sz. alatti utazási irodánkban.
Utazásértékesítő: Travel21 Utazási Iroda, Pécs, Jókai tér 2., Telefon: 72/233-533.

Időpontok:
2014.04.25.
2014.06.13.
2014.09.26.

1. nap: Budapest-Garda tó
Elutazás Szlovénián keresztül Észak-Olaszországba. A délutáni órákban érkezünk meg Olaszország legnagyobb tavához, a hegyekkel körülölelt festői Garda-tóhoz. Látogatás a félszigeten fekvő Sirmione hangulatos kisvárosában. A Scaligeri vár őrzi a Garda-tó gyöngyszemének óvárosát, ahol gyalogos sétánk alkalmával felfedezhetjük a zegzugos kisutcákat, az elegáns üzleteket és a csábító kávézókat is. Szálláshely elfoglalása az esti órákban.

2. nap: Brescia-Bergamo-Iseo tó
Reggeli a szállodában, majd utazás Lombardia tartomány második legnagyobb városába. Gyalogos városnézés Brescia belvárosában, ahol számos gótikus, reneszánsz és barokk templom, valamint csodálatos reneszánsz terek fogadják a látogatókat. Látogatásunk alkalmával megnézzük a Piazza della Loggia terén a város jelképét, a Torre dell'Orologio (Óratorony) épületét, a Capitoliumi templomot, de nem maradhat ki a „Rotonda", vagyis a Dóm és a Corso Zanardelli sem. Továbbutazás Bergamo városába, ahol Arlecchino történetével is megismerkedünk. Érkezésünk után felvonóval a Città Alta városrész megtekintésére indulunk. Belvárosi sétánk alkalmával megnézzük a Piazza Vecchia reneszánsz épületeit, majd a gyönyörű márvány díszítésű homlokzattal büszkélkedő Dómot. Délután utazás a régió festői tavához, a Lago d'Iseo-hoz. Hajókirándulásunk alkalmával megcsodálhatjuk az Iseo- tó gyöngyszemeit, a Loreto és a Szent Pál szigeteket, majd partra szállunk Európa legnagyobb tavi szigetén, a Monte Isola-n. Séta Peschiera Maraglio-ban a tóparti promenádon, szabadidő, majd visszautazás Sulzano kikötőjébe (Hajójegy 25 EUR/fő).

3. nap: Verona-Budapest
Reggeli a szállodában, majd utazás egy sajtérlelő üzembe. Vásárlási lehetőség. Mielőtt elbúcsúznánk Veneto színes tartományától, egy rövid belvárosi sétát teszünk a „szerelmesek városában", Veronában, mely 2000 óta a Világörökség része. A város legszebb tereinek (Piazza Bra, Piazze delle Erbe, Piazza dei Signori) és a legfontosabb nevezetességeknek a megtekintése után hazautazás. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

Részvételi díj: 44.900 Ft/fő, Gyermek ár: 39.900 Ft/fő, Félpanzió: 7.000 Ft/fő, Egyágyas felár: 9.000 Ft/fő, Biztosítás: 1650 Ft/fő, Adó-vevő: 780 Ft/fő, Sztornó biztosítás: 1,5% 

Belépők:
Bergamo sikló 4 EUR
Iseo-tó hajókirándulás 25 EUR

Idegenforgalmi adó helyszínen fizetendő!

(Utazásértékesítő: Travel21 Utazási Iroda - az Equator Média Kft. működtetésében az Olinera kft. fiókirodája, U-000949)