Számviteli konferenciát tartanak a PTE-KTK-n

2016. november 07. hétfő 15:36

Számviteli konferenciát tartanak a PTE-KTK-n

Kedden és szerdán rendezik meg a IX. Számvitel Tudomány-Szakma- Oktatás Konferencia Dr. Papp László emlékére a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán.

A Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kara és a Janus Pannonius Közgazdasági Szakkollégium a Magyar Könyvvizsgálói Kamara szakmai támogatásával 2008. óta rendezi meg évről - évre a Számvitel Tudomány-Szakma- Oktatás Konferenciát és a Dr. Papp László Számvitel Versenyt, mely rendezvényekkel dr. Papp Lászlónak, a Kar volt dékánjának, a Számvitel Tanszék vezetőjének és az egyetem volt gazdasági rektor-helyettesének kíván méltó emléket állítani.

Idén november 8-án és 9-én kerül sor a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán a IX. Számvitel Tudomány-Szakma- Oktatás Konferenciára, melyre minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

A rendezvény célja a számviteli szakterülettel foglalkozó kutatók, oktatók, gyakorlati szakemberek számára lehetőséget és megfelelő keretet biztosítani a számvitel jelenének és jövőjének áttekintésére, az elért kutatási eredmények megvitatására, kutatási együttműködések elősegítésére, valamint a szakmát foglalkoztató gyakorlati kérdések tekintetében véleménycserére.

 

Forrás: PTE