PTE Állásbörze 2010

2010. április 19. hétfő 19:51

PTE Állásbörze 2010
Összegyetemi állásbörzét tart a Pécsi Tudományegyetem április 21-én az ÁOK Aulájában, amelyet április 20-án több helyszínen zajló felkészítő nap előz meg.

A Pécsi Tudományegyetem, mint az orzság egyik legnagyobb magyar felsőoktatási intézménye mintegy harmincezres hallgatói létszámával, számos képzési területen kínál képzési programokat. Az országosan is nagy hallgatói létszám versenyt hoz létre már az egyetemi hallgatók között is. Fontos, hogy időben tájékozódjanak a hallgatók lehetőségeikről és a lehetséges nehézségekről is.

A PTE ehhez kíván segítséget, ablakot kínálni a hallagtók számára. A KÖSZI PROF program létrehozásával több éve rendszeresen megrendezésre kerül a PTE állásbörze, melynek célja, hogy közvetlen kapcsolatba léphessenek az állást kereső frissdiplomások az állást kínáló cégekkel.

A rendezvény lehetőséget teremt továbbá a még tanuló diákok számára a munkaerőpiaci elvárások megismerésére, valamint az azokhoz való alkalmazkodásra is. A börze során több ezer álláskereső fiatal részvételére számítanak.

Az állásbörzét megelőző felkészítő napon hasznos témákban hallhatnak a résztvevők előadásokat önéletrajzírásról, lehetőség nyílik karrier és grafológiai tanácsadásra. Különböző workshopok keretében gyakorlati techinkákat is el lehet sajátítani, amelyek később nagy segítséget nyújthatnak álláskereséskor.

Helyszín: PMMK, PTE KTK (felkészítő nap), PTE ÁOK Aula (állásbörze)
Időpont: április 20-21., kedd-szerda
A belépés díjtalan.

T. T. - Fotó: koszikarrier.hu