Írásbeli figyelmeztetést kapott a pécsi Klinikai Központ több munkatársa is Kozso miatt

2014. december 18. csütörtök 09:21

Írásbeli figyelmeztetést kapott a pécsi Klinikai Központ több munkatársa is Kozso miatt

Feltűnően sokszor, több mint kétszáz alkalommal kérték ki az egyik Pécsett kezelt fővárosi celeb vizsgálati adatait a PTE Klinikai Központjának informatikai rendszeréből, ezért nemrég belső vizsgálatot rendeltek el, amelynek eredményeképpen több dolgozó is írásbeli figyelmeztetést kapott.

Mint a bulvársajtó az elmúlt hetekben többször is beszámolt róla, Kocsor Zsolt, a Kozso néven ismert 49 éves zenész, producer hosszú hetekig feküdt az intenzív osztályon Pécsett, miután agyvérzést okozó agyi „értorzképződménnyel" műtötték.

- Az elmúlt héten több hullámban járta be a sajtót az újságírói kérdésben említett személy egészségügyi dokumentációjának jogosulatlan kezeléséről szóló hír. A Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központja belső eljárást indított az ügy kivizsgálására. Az érintett klinikákról releváns adat nem került ki az intézmény falain kívülre, az információhoz jogosulatlanul hozzáférő dolgozókat írásbeli figyelmeztetésben részesíti a vezetőség - tájékoztatta a Blikket Kresák Gergely, a Klinikai Központ megbízott hivatalvezetője.

Az Ámokfutók nevű zenekar alapítója egyébként a bulvárlap szerint egyre jobban van, s bár sokat fogyott, de kiengedték a kórházból és már megkezdték rehabilitációs kezelését is.

Forrás: Blikk - Fotó: RTL Klub/Sajtóklub