Veszprémen az ország szeme, de a Fidesz még nem döntött

2014. november 26. szerda 14:57

A Fidesz-KDNP később dönt arról, hogy kit indít a veszprémi időközi országgyűlési választáson - közölte a Fidesz sajtóirodája szerdán az MTI kérdésére.

A nagyobbik kormánypárt közleményében azt írta, nagyon örülnek neki, hogy a veszprémi időközi választáson "ilyen sokan érdeklődnek" az indulás iránt.

A választás időpontját a Nemzeti Választási Bizottság még nem tűzte ki, így a Fidesz-KDNP az érdeklődők közül csak később választja ki a jelöltjét - tudatták.

A Népszava szerdai számában arról írt, hogy Simicska Lajos, a Közgép Zrt. tulajdonosa azt tervezi, elindul a február 22-ei veszprémi időközi országgyűlési választáson az uniós biztossá választott Navracsics Tibor megüresedett mandátumáért. A cég szóvivője megerősítette az MTI-nek, hogy Simicska Lajos komolyan gondolkodik az induláson.

Török Gábor politológus Facebook-oldalán írta azt, hogy ha kap egy bizonyos számú lájkot, függetlenként megméreti magát az időközi választáson. A Jobbik elnöke bejelentette, ha Török Gábor indul, pártja őt támogatja.

(mti)